3 Μυστικά για σεντόνια ξενοδοχείου

Σεντονια Ξενοδοχειου

Τρία μυστικά για τα σεντόνια ξενοδοχείου! Τα σεντόνια ξενοδοχείου είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική επιλογή, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες για άνεση, εύκολη καθαριότητα αλλά και την αντοχή στο χρόνο, τη χρήση και τις πλύσεις!

Ξεκινώντας από την ποιότητα, και την άνεση που προσφέρουν τα σεντόνια ξενοδοχείου, καλό είναι να έχουμε κατά νου, πως η πυκνότητα του σεντονιού, δεν καθορίζει και την ποιότητα! Για παράδειγμα, ένα σεντόνι με TC μεγαλύτερο από 200 ή 300 δε σημαίνει ότι ποιοτικά είναι καλύτερο από ένα σεντόνι με λεπτότερη ύφανση. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι αν η ποιότητα του υφάσματος δεν είναι καλή, δεν έχει σημασία πόσο πυκνό είναι, όπως επίσης ότι αν η ύφανση δεν έχει γίνει σωστά, το πυκνό σεντόνι θα είναι γεμάτο κόμπους. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την εποχή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ξενοδοχείο σας το σεντόνι. Ένα σεντόνι με λεπτή ύφανση, αναπνέει ευκολότερα, αφήνει το δέρμα δροσερό και δεν βαραίνει στον ύπνο. Συνεπώς είναι ιδανικό για τουριστικά καταλύματα που λειτουργούν κυρίως τους θερινούς μήνες.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε για σεντόνια με μεγάλη πυκνότητα, θα ήταν χρησιμότερο να λάβετε υπόψη σας την ποιότητα υφάσματος, όπου τα πρωτεία παίρνει το βαμβάκι, σε όλες τις ποιότητες του, και ακολουθεί η μίξη βαμβάκι με πολυεστέρα που κάνει τα σεντόνια ξενοδοχείου ανθεκτικά, εύκολα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα και απαλά!

Το τελευταίο σημαντικό στοιχείο στην επιτυχημένη επιλογή σεντονιού, είναι το τελείωμα της ραφής. Φυσικό είναι το τελείωμα σε ένα πανωσέντονο να δίνει αίσθηση πολυτέλειας και ομορφιάς, ενώ να κάνει ένα στρωμένο κρεβάτι να δείχνει περιποιημένο και τακτοποιημένο, οπότε κατά την αγορά να λαμβάνετε πάντα υπόψη το αισθητικό αποτέλεσμα ενός σεντονιού, αφού έχετε δει όπως παραπάνω το λειτουργικό και πρακτικό αποτέλεσμα!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr