Σεντόνια σύμμεικτα, τα πλεονεκτήματα τους!

σεντονια ξενοδοχειουΥπάρχουν πολλά είδη και ποιότητες σε σεντόνια πλέον στην αγορά, δημιουργώντας μια σχετική σύγχυση στον καταναλωτή ώστε να πάρει απόφαση τι είναι αυτό που πραγματικά του ταιριάζει. Τα σύμμεικτα σεντόνια, δηλαδή τα σεντόνια που αποτελούνται από βαμβάκι και πολυεστέρα, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την αγορά, καθώς έχουν πολλά πλεονεκτήματα! Αρκετοί όμως ακόμα δεν γνωρίζουν ποια είναι αυτά.

Περισσότερα...

Θετικές προβλέψεις για τον τουρισμό το καλοκαίρι του 2016

λευκα ειδη ξενοδοχειουΠαρά την επικρατούσα κατάσταση στην Ελληνική οικονομία, φαίνεται από τα στατιστικά του 2015 ότι ο τουρισμός δεν δυσκολεύεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία! Τα αρνητικά πρωτοσέλιδα του εξωτερικού σχετικά με τα capital controls δεν εμπόδισαν για το καλοκαίρι του 2015, τους τουρίστες να έρθουν για διακοπές στα υπέροχα ελληνικά νησιά, αυξάνοντας μάλιστα τον αριθμό, από 22 εκατομμύρια το 2014 σε 26 εκατομμύρια για το 2015!

Περισσότερα...

Χρωματιστές πετσέτες για διακόσμηση και αναζωογόνηση

χρωματιστες πετσετες μπανιουΟι πετσέτες μπάνιου, ίσως είναι και τα πιο σκληρά μεταχειρισμένα χρηστικά αντικείμενα, με απαιτήσεις που δεν μένουν μόνο στη σκούπισμα ή το καθάρισμα, αλλά είναι ακόμα και αισθητικές. Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από όμορφες χρωματιστές πετσέτες μπάνιου, όχι μόνο για να καλύπτουν το προσωπικούς γούστο, αλλά ώστε να συνθέσουν την τελική εικόνα ενός μπάνιου, καθώς είναι αναπόσπαστο στοιχείο του χώρου!

Περισσότερα...

Βάτες για πάπλωμα, τι ακριβώς είναι;

βατες παπλωματαΤο πάπλωμα αποτελείται από δύο μέρη, το γέμισμα που του δίνει τον όγκο, τη θερμομόνωση και το βάρος, όπως είναι οι βάτες για πάπλωμα, και το ύφασμα μέσα στο οποίο τοποθετείται. Η εξωτερική επένδυση, δηλαδή το ύφασμα, δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο το γέμισμα, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί και πρέπει να ντυθεί για να προστατευθεί από φθορά και λεκέδες με μια ωραία παπλωματοθήκη. Το βαμβάκι και το σύμμεικτο ύφασμα (βαμβάκι – πολυεστέρας) είναι οι πιο ασφαλείς και ανθεκτικές επιλογές.

Περισσότερα...

Μαξιλαροθήκες ξενοδοχείου, βαμβάκι ή σύμμεικτο;

μαξιλαροθηκες ξενοδοχειουΗ επιλογή ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ειδικά λευκών ειδών είναι μια πολύ απαιτητική διαδικασία από την οποία εξαρτάται η ποιότητα ύπνου, εμφάνισης κλινοσκεπασμάτων και η διαδικασία πλυσίματος σιδερώματος, τρεις παράγοντες εξίσου σημαντικοί!

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr