Δημιουργήστε γιορτινή ατμόσφαιρα με σεντόνια πολυτελείας!

σεντονια χονδρικηΤα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα καθιστικά διακοσμούνται αναλόγως για να δώσουν μια χαρμόσυνη και γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι! Ευκαιρία είναι να ακολουθήσουμε το ίδιο γιορτινό πνεύμα και στην κρεβατοκάμαρα.

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος στον οποίο ξεκουραζόμαστε, και περνάμε τις πλέον προσωπικές στιγμές μας. Μπορούμε λοιπόν να προσφέρουμε μια διαφορετική νότα στο προσωπικό μας χώρο με την ευκαιρία της αλλαγής διακόσμησης στην οποία υπόκειται η κατοικία για τον μήνα αυτό.

Περισσότερα...

Αγορά κλινοσκεπάσματος, πως ξεχωρίζουμε την ετικέτα;

λευκα ειδη ξενοδοχειουΞεκινώντας την έρευνα αγοράς για τα σωστά κλινοσκεπάσματα με βάση τις ανάγκες μας, βρισκόμαστε συχνά αντιμέτωποι με πληροφορίες άγνωστες που μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. Πολλές φορές η αναφορά ύφανσης και τύπου νήματος μπερδεύεται με το υλικό κατασκευής, ενώ είναι εντελώς διαφορετικοί παράγοντες με διαφορετικά αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Η "αποκρυπτογράφηση" των όρων, θα βοηθήσει σημαντικά στην αναγνώριση της ποιότητας που εσείς προτιμάτε.

 

Περισσότερα...

Τι προσφέρουν τα ανατομικά μαξιλάρια!

μαξιλαρια ξενοδοχειουΤα περισσότερα μαξιλάρια, στην αρχή είναι αναπαυτικά και ξεκούραστα, αλλά στην πορεία ισιώνουν και παύουν να παρέχουν τη στήριξη που χρειάζεται ο αυχένας ώστε να κάνετε ένα αναπαυτικό ύπνο και να προστατέψετε τη σπονδυλική σας στήλη. Ένα ανατομικό μαξιλάρι, ανάλογης σκληρότητας, προσφέρει τη στήριξη που έχετε ανάγκη, προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Σας παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα:

 

Περισσότερα...

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα πάπλωμα!

παπλωματα χονδρικηΠέραν του υλικού που θα θελήσετε να διαλέξετε και του σχεδίου που προτιμάτε, υπάρχουν κάποιοι επιπλέον παράγοντες που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη σας πριν αγοράσετε ένα πάπλωμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τύχει να πάρετε ένα προϊόν το οποίο τελικά δεν κάνει για τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε λοιπόν στην επόμενη αγορά σας, να το έχετε προβλέψει ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι!

Πριν ξεκινήσετε να επιλέγετε παπλώματα, σκεφτείτε τους εξής παράγοντες:

Περισσότερα...

Τα πλεονεκτήματα των συνθετικών παπλωμάτων

συνθετικα παπλωματα χονδρικηΤα παπλώματα είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για εσάς και το κρεβάτι σας, ενώ παράλληλα είναι δύσκολο να γίνει η σωστή για εσάς επιλογή. Όταν επιλέγετε ένα πάπλωμα, είναι καλό να λάβετε υπόψη σας κάποιους παράγοντες, όπως το βάρος του παπλώματος, τον τρόπο πλυσίματος, ακόμα και την κατασκευή ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το γέμισμα του.

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr