Τι είναι το 3D silicone hollow σε ένα μαξιλάρι!

μαξιλαρια 3D silicone hollowΕίναι πολλά τα είδη μαξιλαριών που υπάρχουν στο εμπόριο, πολλές φορές με χαρακτηριστικά τα οποία δεν είναι εύκολα κατανοητά από τον καταναλωτή. Ένα εξαιρετικό μαξιλάρι για καλό και υγιεινό ύπνο είναι το 3D silicone hollow. Λίγοι όμως μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της ένδειξης αυτής.

Η εξήγηση της ορολογίας είναι απλή και βοηθά σημαντικά στην σωστή επιλογή μαξιλαριών:

 

Περισσότερα...

Επιλέξτε κουβέρτες με βάση τις ανάγκες σας!

κουβερτες χονδρικηΗ κουβέρτα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα που μπορείτε να έχετε στη λινοθήκη σας. Προστατεύει από το κρύο του χειμώνα, προσφέροντας ζεστό ύπνο, διώχνει την ψύχρα από τις ανοιξιάτικες νύχτες και προσφέρεται σε πληθώρα υλικών, μεγεθών και χρωμάτων για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές!

Δεν υπάρχει ακριβώς σωστή επιλογή στις κουβέρτες, καθώς εξαρτάται από το γούστο σας, τη ζεστασιά που θέλετε να σας προσφέρει και την υφή που προτιμάτε. Τα υλικά ποικίλουν, με συνηθέστερα φυσικά υλικά το μαλλί και το βαμβάκι, και συνθετικά το ακρυλικό και τον πολυεστέρα.

Περισσότερα...

Επιλέξτε κατάλληλα σεντόνια για καλύτερη ποιότητα ύπνου!

σεντονια χονδρικηΠολλές φορές η ποιότητα ύπνου εξαρτάται από τα σκεπάσματα που χρησιμοποιούμε. Αν ξυπνάτε με πονοκέφαλο, ή κουρασμένοι μετά από ένα κατά τα άλλα σωστό ύπνο, καλό είναι να επανεξετάσετε την ποιότητα στα σεντόνια και τη μαξιλαροθήκη σας!

Είναι σημαντικό στα υφάσματα που επιλέγετε να έχετε προσέξει τη σύνθεση και την πυκνότητα. Το βαμβάκι, είναι εξαιρετική ίνα με αντοχή στο χρόνο, αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει χωρίς να αφήνει κατάλοιπα υγρασίας. Ο συνδυασμός βαμβάκι με πολυεστέρα, μπορεί να μην είναι η απόλυτα φυσική λύση, αλλά έχει πυκνότητα και το σεντόνι δεν «τσαλακώνει» ενοχλητικά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Περισσότερα...

Πως διατηρούμε τα μαξιλάρια σε καλή κατάσταση

μαξιλαρια χονδρικηΗ καλή και σωστή συντήρηση στα μαξιλάρια, ευνοεί όχι μόνο καλύτερες και υγιεινότερες συνθήκες ύπνου, αλλά επιμηκύνει και τη ζωή του μαξιλαριού σας.

Η συντήρηση των μαξιλαριών δεν αφορά μόνο τη προστασία με χρήση μαξιλαροθήκης και την τακτική αλλαγή της. Ξεκινάει από τον τακτικό αερισμό, το πλύσιμο ή στεγνό καθάρισμα, ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο το απλώνετε.

Περισσότερα...

Πόσο χρήσιμα είναι τα υποσέντονα;

υποσέντονα χονδρικηΤα υποσέντονα καλύπτουν την επιφάνεια του στρώματος ώστε να προστατέψουν το στρώμα από φθορά που δέχεται στο πέρασμα του χρόνου. Δεν περιορίζεται όμως εκεί η χρηστικότητα ενός υποσέντονου. Δεν είναι μόνο η μακροζωία που προσφέρει στα στρώματα αλλά και ο υγιεινός ύπνος που παρέχει η χρήση του. Οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί για ένα σωστό και ξεκούραστο ύπνο:

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr