Μαξιλαροθήκες, γιατί είναι απαραίτητη η συχνή αλλαγή;

μαξιλαροθηκες λευκα ειδηΟι μαξιλαροθήκες είναι από τα λευκά είδη που χρειάζονται τη μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή στην επιλογή, καθώς ακουμπάει και προστατεύει την επιδερμίδα του προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Οι ειδικοί συνιστούν αλλαγή μαξιλαροθήκης τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ενώ άτομα τα οποία έχουν τάση για ακμή ή αυξημένη λιπαρότητα προσώπου καλό είναι να αλλάζουν μαξιλαροθήκη σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα...

Λευκά είδη – ακρυλικές κουβέρτες

ακρυλικες κουβερτες χονδρικηΟι κουβέρτες είναι μια απαραίτητη πολυτέλεια καθώς φροντίζουν να μας κρατάνε ζεστούς το χειμώνα. Όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει ιδανική λύση για όλους όσον αφορά την επιλογή κουβέρτας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν δεκάδες επιλογές τόσο σε υλικά όσο σε σχέδια και χρώματα ικανές να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Οι ακρυλικές κουβέρτες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή τόσο για οικίες όσο και για επιχειρήσεις. Οι λόγοι για τους οποίους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς οι ακρυλικές κουβέρτες είναι πολλοί, για παράδειγμα έχουν ιδιαίτερα απαλή υφή, είναι πολύ ζεστές και έχουν πολύ μικρό βάρος σε σχέση με κουβέρτες από άλλα υλικά.

Περισσότερα...

Προϊόντα ατομικής υγιεινής για ξενοδοχεία και καταλύματα

ειδη ατομικης υγιεινης ξενοδοχειουΚάθε ξενοδοχείο προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με σκοπό να την ικανοποίηση τους. Ένας ικανοποιημένος πελάτης άλλωστε αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για ένα ξενοδοχείο!

Οι παράγοντες που καθορίζουν την ικανοποίηση ενός πελάτη είναι αρκετοί, όπως για παράδειγμα η καθαριότητα του δωματίου, το φιλικό προσωπικό, οι διάφορες επιπλέον παροχές όπως η πρόσβασης στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Περισσότερα...

Λευκά είδη ξενοδοχείων

λευκα ειδη ξενοδοχειωνΑνάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που ένα ξενοδοχείο έχει ανάγκη για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες στους πελάτες του, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα λευκά είδη.

Τα λευκά είδη ξενοδοχείων είναι μια καθημερινή ανάγκη καθώς απαιτείται η συνεχής αλλαγή τους. Εκτός όμως από τους λόγους υγιεινής που υπαγορεύουν την αλλαγή σε πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες, υπάρχουν και λόγοι αισθητικοί.

Περισσότερα...

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε μαξιλάρια;

μαξιλαρια χονδρικηΤο μαξιλάρι σε συνδυασμό πάντα με το στρώμα του κρεβατιού είναι οι δυο σημαντικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του ύπνου μας. Ένα ζήτημα που μας απασχολεί είναι το κάθε πόσο συχνά πρέπει να γίνεται αλλαγή στο μαξιλάρι μας.

Σύμφωνα με τις περισσότερες μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν το μαξιλάρι τους να είναι μαλακό και άνετο, στην πράξη το διατηρούν σε χρήση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr