Σεντόνια, επιλέξτε το κατάλληλο συνδυασμό υλικών για εσάς!

λευκα ειδη σεντονιαΕπιλέγοντας σεντόνια, εκτός του χρώματος και των σχεδίων που πάντα είναι ένας ελκυστικός παράγοντας επιλογής, υπάρχει συχνά το δίλημμα μεταξύ 100% βαμβάκι με 50 - 50% βαμβάκι, πολυεστέρας. Ο φόβος της σωστής επιλογής είναι λογικός, γιατί υπάρχει διαφορά στην τιμή, η οποία δικαιολογείται, καθώς το 100% βαμβάκι είναι πάντα πιο ακριβό ως αγνό υλικό. Παρακάτω λοιπόν θα σας αναφέρουμε ποια είναι στην πραγματικότητα η διαφορά πέραν της τιμής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σωστά αυτό που εσείς προτιμάτε!

Περισσότερα...

Λευκά είδη, η ιστορία της πετσέτας

λευκα ειδη πετσετεςΟι πετσέτες, είναι ένα προϊόν το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά και σε κάθε δραστηριότητα μας από το μπάνιο και την κουζίνα μέχρι το γυμναστήριο και την παραλία! Όμως οι πετσέτες δεν αποτελούσαν πάντοτε κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ποια είναι η ιστορία τους όμως;

Οι πετσέτες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Οθωμανική αυτοκρατορία και ήταν φτιαγμένες από βαμβάκι και λινά υφάσματα. Στην αρχή η χρήση τους ήταν μέρος την γαμήλιας τελετής για την προετοιμασία της νύφης πριν τον γάμο. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό και στα γνωστά χαμάμ, βέβαια η χρήση τους περιοριζόταν μόνο στους άρχοντες και τους ιδιαίτερα εύπορους.

Περισσότερα...

Αισιόδοξο μήνυμα του TUI για τον ελληνικό τουρισμό!

λευκα ειδη τουρισμοςΜήνυμα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και το ελληνικό τουριστικό προϊόν έστειλαν από τα Χανιά υψηλόβαθμα στελέχη των tour operators της TUI, τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη για την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος του οργανισμού, που έγινε σε Γερμανούς δημοσιογράφους.

Εν μέσω των όσων διαδραματίζονται, με φόντο την ελληνική οικονομία, τα στελέχη της TUI δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους ότι, τόσο η φετινή, όσο και η επόμενη χρονιά θα είναι καλή για τον τουρισμό στη χώρα μας.

Περισσότερα...

Λευκά είδη για catering και εστιατόρια

λευκα ειδη catering λευκα ειδη εστιατοριαΗ εταιρία λευκών ειδών Γαλανός στην προσπάθεια της να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να καλύψει τις ανάγκες σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων και επαγγελματιών, προσθέτει στα παρεχόμενα προϊόντα της λευκά είδη για catering και εστιατόρια.

Τα διαθέσιμα προϊόντα αποτελούνται από ανθεκτικά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τραπέζια και καρέκλες σε εστιατόρια και εκδηλώσεις με catering.

Περισσότερα...

Λευκά είδη, ύφασμα σατέν

λευκα ειδη σατεν υφασμαΤο σατέν ύφασμα αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα είδη υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στη παραγωγή λευκών ειδών.

Το σατέν ύφασμα χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην παραγωγή σεντονιών αλλά και άλλων λευκών ειδών όπως μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες. Επίσης χρησιμοποιείται και στην παραγωγή διάφορων ρούχων.

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr