Παντόφλες για επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο!

παντοφλες ξενοδοχειωνΟι παντόφλες για τα ξενοδοχεία, τα spa, τα πλοία, τα κομμωτήρια κα, είναι γνωστές και ως παντόφλες μια χρήσης. Οι παντόφλες αυτές διατίθενται σε διάφορους τύπους: ανοιχτές ή κλειστές, πετσετέ, βελουτέ ή non woven, με διαφορετικό πάχος σόλας, ανάλογα πάντα με το τι επιθυμεί κανείς για την επιχείρηση του.

Περισσότερα...

Παπλώματα και ζεστασιά!

παπλωματα χονδρικηΥπάρχουν πολλά παπλώματα που μπορούμε να βρούμε στην αγορά. Ο διαχωρισμός τους γίνετε πρώτον από το εξωτερικό υλικό, το ύφασμα δηλαδή και δεύτερον από τη γέμιση.

Εξωτερικά μπορούμε να βρούμε με ύφασμα Mikrofibre, με σύμμεικτο πανί δηλαδή 30%-70% p/c αλλά και 100% cotton. Εσωτερικά υπάρχουν τα συνηθέστερα που είναι τα παπλώματα με πολυεστερική βάτα, τα hollow fiber, και τα παπλώματα με γέμιση πούπουλο.

Περισσότερα...

Περκάλι (Percale)

υφασμα περκαλιΤο περκάλι μπορεί να είναι από συνθετικό ύφασμα, από βαμβακερό ύφασμα, από κάποιο άλλο ύφασμα ή συνδιασμό υφασμάτων. Το περκάλι ουσιαστικά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την σύνθεση ενός υφάσματος, αλλά αφορά τον τρόπο ύφανσης του υφάσματος.

Περισσότερα...

Υφάσματα για σεντόνια

σεντονια χονδρικηΤα σεντόνια κατασκευάζονται από πολλά και διαφορετικά είδη υφασμάτων ενώ παράλληλα υπάρχουν σεντόνια που κατασκευάζονται από συνδυασμό διαφορετικών υφασμάτων.

Περισσότερα...

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

ξενοδοχειακος εξοπλισμοςΗ εταιρία Γαλανός με την εμπειρία και την αξιοπιστία που την χαρακτηρίζει στα 50 χρόνια λειτουργίας της, παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες στους σε λευκά είδη και και είδη μπάνιου.

 

 

 

 

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Twitter
Flickr