.

Λευκά είδη για catering και εστιατόρια

λευκα ειδη catering λευκα ειδη εστιατοριαΗ εταιρία λευκών ειδών Γαλανός στην προσπάθεια της να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να καλύψει τις ανάγκες σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων και επαγγελματιών, προσθέτει στα παρεχόμενα προϊόντα της λευκά είδη για catering και εστιατόρια.

Τα διαθέσιμα προϊόντα αποτελούνται από ανθεκτικά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τραπέζια και καρέκλες σε εστιατόρια και εκδηλώσεις με catering.

Περισσότερα...

Λευκά είδη, ύφασμα σατέν

λευκα ειδη σατεν υφασμαΤο σατέν ύφασμα αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα είδη υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στη παραγωγή λευκών ειδών.

Το σατέν ύφασμα χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην παραγωγή σεντονιών αλλά και άλλων λευκών ειδών όπως μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες. Επίσης χρησιμοποιείται και στην παραγωγή διάφορων ρούχων.

Περισσότερα...

Λευκά είδη με υφάσματα από πολυεστέρα

λευκα ειδη πολυεστέραςΤα λευκά είδη αρκετά συχνά παρατηρούμε ότι διαθέτουν στην σύνθεση τους το υλικό που ονομάζεται πολυεστέρας. Τι ακριβώς όμως είναι ο πολυεστέρας;

Ο πολυεστέρας υπάρχει τόσο φυσικός όσο και συνθετικός αν και συνήθως όταν αναφερόμαστε στον πολυεστέρα εννοούμε τον συνθετικό. Ο φυσικός πολυεστέρας ανακαλύφθηκε την δεκαετία του 1830 ενώ ο συνθετικός πολυεστέρας (γνωστός και ως τερεφθαλικό πολυαιθυλενίου ή PET) εφευρέθηκε το 20ο αιώνα και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ά παγκόσμιο πόλεμο για στεγανοποίηση.

Περισσότερα...

Ραφή oxford σε μαξιλαροθήκες

oxford μαξιλαροθήκεςΠολλές φορές όταν ψάχνετε για μαξιλαροθήκες θα έχετε συναντήσει τον όρο “ραφή oxford” ή σκέτο “oxford”. Τι σημαίνει όμως ο όρος αυτός; και τη σημασία έχει για μια μαξιλαροθήκη;

Όταν μια μαξιλαροθήκη έχει ραφή oxford πρακτικά σημαίνει ότι διαθέτει περιμετρικά, στις δυο, τρεις ή και τις τέσσερις πλευρές της ένα περιθώριο υφάσματος. Το περιθώριο αυτό είναι μερικών εκατοστών συνήθως από 2 έως 6 εκατοστά.

Περισσότερα...

Τι είναι η βάτα;

λευκα ειδη βαταΗ βάτα είναι ουσιαστικά ένα μονωτικό υλικό που τοποθετείται ανάμεσα σε υφάσματα με σκοπό να προσφέρει περισσότερη ζεστασιά, μεγαλύτερο όγκο αλλά και ωραιότερο σχήμα. Συνήθως οι βάτες χρησιμοποιούνται σε παπλώματα και κουβερλί.

Οι βάτες κατασκευάζεται από διάφορα υλικά και διαχωρίζονται σε βάτες από φυσικά υλικά, βάτες συνθετικές και βάτες από ανάμιξη φυσικών και συνθετικών υλικών.

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr