.

Μαξιλάρια – Μια απαραίτητη άνεση!

μαξιλαρια λευκα ειδηΗ βασική χρήση που έχουν τα μαξιλάρια είναι η υποστήριξη που παρέχουν στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο άνετος και ξεκούραστος.

Όμως τα μαξιλάρια έχουν μια μακρά ιστορία πίσω τους! Η πρώτη γνωστή χρήση μαξιλαριού είναι το μακρινό 7.000 π.Χ από τους πρώτους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στην περιοχή της Μεσοποταμίας και φυσικά η χρήση τους γινόταν μόνο από πρόσωπα με σημαντική θέση στη κοινωνία και πλούτο.

Περισσότερα...

Tι είναι το νήμα πενιέ;

νημα πενιε υφασματαΠολλές φορές θα έχετε διαβάσει σε καταλόγους διάφορων επιχειρήσεων με λευκά είδη, τον όρο "νήμα πενιέ" τι είναι όμως το νήμα πενιέ;

Το βαμβάκι, είναι από τα πλέον αγνά και φιλικά προς το δέρμα υλικά. Η μέθοδος με την οποία οι ίνες του βαμβακιού μετατρέπονται σε νήμα μας παρέχει και τις ποιοτικές διαβαθμίσεις του βαμβακερού νήματος.

Περισσότερα...

Επιλέξτε σωστή διάσταση για τα σεντόνια σας!

σεντονια χονδρικηΤη σημερινή εποχή πλέον δεν υπάρχουν στάνταρ διαστάσεις στρωμάτων και κρεβατιών όπως συνέβαινε παλαιότερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πραγματοποιούν ειδική παραγγελία και φτιάχνουν το κρεβάτι τους ακριβώς όπως το επιθυμούν. Συνεπώς λοιπόν πρέπει να γίνει και αντίστοιχα η σωστή επιλογή στις διαστάσεις που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία για τα σεντόνια.

Περισσότερα...

Παντόφλες για επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο!

παντοφλες ξενοδοχειωνΟι παντόφλες για τα ξενοδοχεία, τα spa, τα πλοία, τα κομμωτήρια κα, είναι γνωστές και ως παντόφλες μια χρήσης. Οι παντόφλες αυτές διατίθενται σε διάφορους τύπους: ανοιχτές ή κλειστές, πετσετέ, βελουτέ ή non woven, με διαφορετικό πάχος σόλας, ανάλογα πάντα με το τι επιθυμεί κανείς για την επιχείρηση του.

Περισσότερα...

Παπλώματα και ζεστασιά!

παπλωματα χονδρικηΥπάρχουν πολλά παπλώματα που μπορούμε να βρούμε στην αγορά. Ο διαχωρισμός τους γίνετε πρώτον από το εξωτερικό υλικό, το ύφασμα δηλαδή και δεύτερον από τη γέμιση.

Εξωτερικά μπορούμε να βρούμε με ύφασμα Mikrofibre, με σύμμεικτο πανί δηλαδή 30%-70% p/c αλλά και 100% cotton. Εσωτερικά υπάρχουν τα συνηθέστερα που είναι τα παπλώματα με πολυεστερική βάτα, τα hollow fiber, και τα παπλώματα με γέμιση πούπουλο.

Περισσότερα...

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr