• Αρχική
  • Blog
  • Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα πάπλωμα!

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα πάπλωμα!

παπλωματα χονδρικηΠέραν του υλικού που θα θελήσετε να διαλέξετε και του σχεδίου που προτιμάτε, υπάρχουν κάποιοι επιπλέον παράγοντες που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη σας πριν αγοράσετε ένα πάπλωμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τύχει να πάρετε ένα προϊόν το οποίο τελικά δεν κάνει για τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε λοιπόν στην επόμενη αγορά σας, να το έχετε προβλέψει ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι!

Πριν ξεκινήσετε να επιλέγετε παπλώματα, σκεφτείτε τους εξής παράγοντες:

1. Τι είδους θέρμανση έχει το υπνοδωμάτιο σας και που βρίσκεται. Αν χρησιμοποιείτε καλοριφέρ ή air condition πιθανό η ανάγκη σας για πολύ ζεστά παπλώματα να είναι μικρότερη.

2. Τα παπλώματα που θέλετε να αγοράσετε είναι για μονό κρεβάτι ή για διπλό. Όταν μοιράζεται ένα κρεβάτι σε δύο άτομα, η θερμότητα που εκπέμπεται είναι διπλάσια και αμοιβαία.

3. Το δάπεδο του υπνοδωματίου είναι πλακάκι, παρκέ ή μοκέτα. Το ξύλο και το ύφασμα συγκρατούν τη θερμοκρασία που εκπέμπει ένα θερμαντικό σώμα για πολλή ώρα, ακόμα και αν το θερμαντικό σώμα έχει κλείσει. Επίσης, τα υλικά αυτά δίνουν αίσθηση οικειότητας και θερμότητας.

4. Με τα σκεπάσματα που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα, νιώθατε ζέστη ή κρύο. Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε κουβέρτα, τότε είναι δύσκολο να βρεθεί μέτρο σύγκρισης με ένα πάπλωμα σχετικά με τη θερμότητα που μπορεί να προσφέρει. Αλλά αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε πάπλωμα και θέλετε να το ανανεώσετε, συμβουλευτείτε το υλικό και τα γραμμάρια του παπλώματος και συγκρίνετε με αυτό που έχετε ανάγκη τώρα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, φαίνονται απλά, τόσο μάλιστα που πηγαίνοντας για μια αγορά παπλώματος τα αγνοούμε, ενώ είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Λάβετε τις συμβουλές αυτές υπόψη, και θα είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή παπλώματος για τις δικές σας ανάγκες!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr