Skip to main content
σεντονια ξενοδοχειων

Τι προσφέρουν τα ανατομικά μαξιλάρια!

Τα περισσότερα μαξιλάρια, στην αρχή είναι αναπαυτικά και ξεκούραστα, αλλά στην πορεία ισιώνουν και παύουν να παρέχουν τη στήριξη που χρειάζεται ο αυχένας ώστε να κάνετε ένα αναπαυτικό ύπνο και να προστατέψετε τη σπονδυλική σας στήλη.

Ένα ανατομικό μαξιλάρι, ανάλογης σκληρότητας, προσφέρει τη στήριξη που έχετε ανάγκη, προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Σας παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα:

• Ένα ανατομικό μαξιλάρι, έχει την ανάλογη σκληρότητα ώστε να μπορεί να επανέλθει το αρχικό του σχήμα πιο εύκολα αλλά και να μπορεί να παρέχει την ανάλογη στήριξη στο μυοσκελετικό σύστημα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

• Επιτρέπει στους μύες του σώματος και κυρίως στους ώμους να χαλαρώσουν πλήρως, ενώ προσφέρει σωστή ευθυγράμμιση σπονδυλικής στήλης.

• Σας προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς και πόνους που σχετίζονται με κακή ποιότητα ύπνου αλλά και τη κακή στάση σώματος. Παράλληλα θα διαπιστώσετε με τη χρήση ενός ανατομικού μαξιλαριού, ότι μειώνονται οι πονοκέφαλοι και ξυπνάτε πιο ξεκούραστοι.

• Άτομα που υποφέρουν από χρόνιους αυχενικούς πόνους, θα καταφέρουν με τη χρήση ανατομικού μαξιλαριού να βρουν τη στάση του σώματος που πραγματικά τους βολεύει και κρατάει τον αυχένα σε σωστή θέση.

• Αν υποφέρετε από αϋπνία, θα δείτε σημαντική βελτίωση τόσο στην ποιότητα ύπνου όσο και στο χρόνο που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε!

Τα ανατομικά μαξιλάρια από πολυεστέρα της εταιρίας Γαλανός, θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια για ένα υγιεινό και ευχάριστο ύπνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000