• Αρχική
  • Blog
  • Τι προσφέρουν τα ανατομικά μαξιλάρια!

Τι προσφέρουν τα ανατομικά μαξιλάρια!

μαξιλαρια ξενοδοχειουΤα περισσότερα μαξιλάρια, στην αρχή είναι αναπαυτικά και ξεκούραστα, αλλά στην πορεία ισιώνουν και παύουν να παρέχουν τη στήριξη που χρειάζεται ο αυχένας ώστε να κάνετε ένα αναπαυτικό ύπνο και να προστατέψετε τη σπονδυλική σας στήλη. Ένα ανατομικό μαξιλάρι, ανάλογης σκληρότητας, προσφέρει τη στήριξη που έχετε ανάγκη, προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Σας παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα:

 

• Ένα ανατομικό μαξιλάρι, έχει την ανάλογη σκληρότητα ώστε να μπορεί να επανέλθει το αρχικό του σχήμα πιο εύκολα αλλά και να μπορεί να παρέχει την ανάλογη στήριξη στο μυοσκελετικό σύστημα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

• Επιτρέπει στους μύες του σώματος και κυρίως στους ώμους να χαλαρώσουν πλήρως, ενώ προσφέρει σωστή ευθυγράμμιση σπονδυλικής στήλης.

• Σας προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς και πόνους που σχετίζονται με κακή ποιότητα ύπνου αλλά και τη κακή στάση σώματος. Παράλληλα θα διαπιστώσετε με τη χρήση ενός ανατομικού μαξιλαριού, ότι μειώνονται οι πονοκέφαλοι και ξυπνάτε πιο ξεκούραστοι.

• Άτομα που υποφέρουν από χρόνιους αυχενικούς πόνους, θα καταφέρουν με τη χρήση ανατομικού μαξιλαριού να βρουν τη στάση του σώματος που πραγματικά τους βολεύει και κρατάει τον αυχένα σε σωστή θέση.

• Αν υποφέρετε από αϋπνία, θα δείτε σημαντική βελτίωση τόσο στην ποιότητα ύπνου όσο και στο χρόνο που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε!

Τα ανατομικά μαξιλάρια από πολυεστέρα της εταιρίας Γαλανός, θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια για ένα υγιεινό και ευχάριστο ύπνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr