• Αρχική
  • Blog
  • Διατηρήστε τις πετσέτες σας απαλές

Διατηρήστε τις πετσέτες σας απαλές

πετσετες χονδρικη

Η χρήση που έχουν οι πετσέτες είναι ιδιαίτερα επίπονη και απαιτητική καθώς δεν χρησιμοποιούνται μόνο για το στέγνωμα του σώματος και του προσώπου μας.

Παράλληλα χρησιμοποιούνται για την απορρόφηση λιπαρότητας, ενώ η χρήση είναι τόσο συχνή που βρέχεται και στεγνώνει σε καθημερινή βάση πολλές φορές.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια tips που βοηθούν ώστε οι πετσέτες σας να διατηρούνται σαν καινούργιες ακόμα και μετά από πολύ καιρό!

Το πρώτο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε, καθώς τα υπολείμματα από σαπούνι όχι απλά παραμένουν πάνω στις ίνες της πετσέτας, αλλά συσσωρεύονται με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια κρούστα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να βάζετε μικρότερη ποσότητα από όσο συνίσταται αφήνοντας έτσι το πλυντήριο ρούχων σας να ξεπλύνει καλύτερα τις πετσέτες από υπολείμματα σαπουνιού.

Το ζεστό νερό, ειδικά κοντά στη θερμοκρασία του σώματος, απορροφά καλύτερα το απορρυπαντικό, μειώνοντας το ενδεχόμενο να μείνουν συσσωρευμένα υπολείμματα σαπουνιού στην πετσέτα. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να διαλύσετε πρώτα το απορρυπαντικό, βάζοντας πρώτα το απορρυπαντικό και μετά από ένα με δύο λεπτά να προσθέσετε τις πετσέτες στο πλυντήριο.

Η αντικατάσταση του μαλακτικού με λευκό ξύδι επίσης παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς τα μαλακτικά περιέχουν σιλικόνη με αποτέλεσμα να επικάθεται στις ίνες και να μην επιτρέπει στην πετσέτα να καθαριστεί επαρκώς. Το σωστό ξέπλυμα επιτρέπει στην πετσέτα να αποκτήσει την αρχική της απορροφητικότητα και να διατηρηθεί απαλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Τέλος, δοκιμάστε να μην γεμίζετε πλήρως το πλυντήριο ρούχων σας, ώστε να μην “κολλήσουν” οι ίνες από την πίεση της πλύσης!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr