Skip to main content
πετσετες χονδρικη

Διατηρήστε τις πετσέτες σας απαλές

Η χρήση που έχουν οι πετσέτες είναι ιδιαίτερα επίπονη και απαιτητική καθώς δεν χρησιμοποιούνται μόνο για το στέγνωμα του σώματος και του προσώπου μας.

Παράλληλα χρησιμοποιούνται για την απορρόφηση λιπαρότητας, ενώ η χρήση είναι τόσο συχνή που βρέχεται και στεγνώνει σε καθημερινή βάση πολλές φορές.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια tips που βοηθούν ώστε οι πετσέτες σας να διατηρούνται σαν καινούργιες ακόμα και μετά από πολύ καιρό!

Το πρώτο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε, καθώς τα υπολείμματα από σαπούνι όχι απλά παραμένουν πάνω στις ίνες της πετσέτας, αλλά συσσωρεύονται με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια κρούστα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να βάζετε μικρότερη ποσότητα από όσο συνίσταται αφήνοντας έτσι το πλυντήριο ρούχων σας να ξεπλύνει καλύτερα τις πετσέτες από υπολείμματα σαπουνιού.

Το ζεστό νερό, ειδικά κοντά στη θερμοκρασία του σώματος, απορροφά καλύτερα το απορρυπαντικό, μειώνοντας το ενδεχόμενο να μείνουν συσσωρευμένα υπολείμματα σαπουνιού στην πετσέτα. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να διαλύσετε πρώτα το απορρυπαντικό, βάζοντας πρώτα το απορρυπαντικό και μετά από ένα με δύο λεπτά να προσθέσετε τις πετσέτες στο πλυντήριο.

Η αντικατάσταση του μαλακτικού με λευκό ξύδι επίσης παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς τα μαλακτικά περιέχουν σιλικόνη με αποτέλεσμα να επικάθεται στις ίνες και να μην επιτρέπει στην πετσέτα να καθαριστεί επαρκώς. Το σωστό ξέπλυμα επιτρέπει στην πετσέτα να αποκτήσει την αρχική της απορροφητικότητα και να διατηρηθεί απαλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Τέλος, δοκιμάστε να μην γεμίζετε πλήρως το πλυντήριο ρούχων σας, ώστε να μην “κολλήσουν” οι ίνες από την πίεση της πλύσης!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000