Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειων

Απολύμανση λευκών ειδών

Η ασφάλεια και η καθαριότητα σε ένα ξενοδοχείο είναι σημαντικοί παράγοντες που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται!

Μάλιστα τα σημαντικότερα λευκά είδη με μεγάλη διαφορά είναι τα σεντόνια και οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται κατάσαρκα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει η καθαριότητα και φύλαξη τους να είναι σωστή.

Ουσιαστικά με την σωστή φροντίδα των λευκών ειδών σας, δεν προστατεύετε μόνο τους επισκέπτες αλλά και τα σεντόνια και τις πετσέτες σας από γρηγορότερη φθορά, παρατείνοντας την ζωή τους.

Ξεκινώντας από τον σημαντικότερο παράγοντα, καθώς διαφεύγει η λεπτομέρεια αυτή σε πολλούς, φροντίστε να μην φορτώνετε το πλυντήριο με πολλά σεντόνια. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες για να καθαρίσουν καλά θέλουν χώρο, οπότε μην βάζετε πολλά κλινοσκεπάσματα μαζί, ενώ είναι σημαντικό να βάζετε τα χρωματιστά και τα ολόλευκα ξεχωριστά. Επίσης με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται την υπερβολική τριβή των υφασμάτων μεταξύ τους.

Η ιδανική πλύση είναι στο πρόγραμμα ενισχυμένης πλύσης με ζεστό πλύσιμο και κρύο ξέβγαλμα. Αν δεν έχει το πλυντήριο σας ανάλογο πρόγραμμα με εναλλαγή ζεστού κρύου, βάλτε το στην πλύση υγιεινής που είναι στους 60 βαθμούς και άνω. Η ενισχυμένη πλύση με την υψηλή θερμοκρασία θα ξεπλύνουν όλα τα μικρόβια, τους ιούς και φυσικά τα αλλεργιογόνα από τα κλινοσκεπάσματα σας.

Αν χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο, φροντίστε να ακολουθεί την ενδεικτική θερμοκρασία που αναγράφεται στο ταμπελάκι των λευκών ειδών σας και προτείνει ο κατασκευαστής τους. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να τα στεγνώσετε στην προτεινόμενη θερμοκρασία για να μην επιβιώσουν μικρόβια.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο ή το επιτρέπει ο καιρός, ιδανική λύση είναι το άπλωμα στον καθαρό αέρα όπου θα τα δει και ο ήλιος όσο χρειάζεται ώστε να σκοτώσει τα μικρόβια φυσικά!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000