.

Απολύμανση λευκών ειδών

απολυμανση λευκων ειδων

Η ασφάλεια και η καθαριότητα σε ένα ξενοδοχείο είναι σημαντικοί παράγοντες που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται!

Μάλιστα τα σημαντικότερα λευκά είδη με μεγάλη διαφορά είναι τα σεντόνια και οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται κατάσαρκα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει η καθαριότητα και φύλαξη τους να είναι σωστή.

Ουσιαστικά με την σωστή φροντίδα των λευκών ειδών σας, δεν προστατεύετε μόνο τους επισκέπτες αλλά και τα σεντόνια και τις πετσέτες σας από γρηγορότερη φθορά, παρατείνοντας την ζωή τους.

Ξεκινώντας από τον σημαντικότερο παράγοντα, καθώς διαφεύγει η λεπτομέρεια αυτή σε πολλούς, φροντίστε να μην φορτώνετε το πλυντήριο με πολλά σεντόνια. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες για να καθαρίσουν καλά θέλουν χώρο, οπότε μην βάζετε πολλά κλινοσκεπάσματα μαζί, ενώ είναι σημαντικό να βάζετε τα χρωματιστά και τα ολόλευκα ξεχωριστά. Επίσης με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται την υπερβολική τριβή των υφασμάτων μεταξύ τους.

Η ιδανική πλύση είναι στο πρόγραμμα ενισχυμένης πλύσης με ζεστό πλύσιμο και κρύο ξέβγαλμα. Αν δεν έχει το πλυντήριο σας ανάλογο πρόγραμμα με εναλλαγή ζεστού κρύου, βάλτε το στην πλύση υγιεινής που είναι στους 60 βαθμούς και άνω. Η ενισχυμένη πλύση με την υψηλή θερμοκρασία θα ξεπλύνουν όλα τα μικρόβια, τους ιούς και φυσικά τα αλλεργιογόνα από τα κλινοσκεπάσματα σας.

Αν χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο, φροντίστε να ακολουθεί την ενδεικτική θερμοκρασία που αναγράφεται στο ταμπελάκι των λευκών ειδών σας και προτείνει ο κατασκευαστής τους. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να τα στεγνώσετε στην προτεινόμενη θερμοκρασία για να μην επιβιώσουν μικρόβια.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο ή το επιτρέπει ο καιρός, ιδανική λύση είναι το άπλωμα στον καθαρό αέρα όπου θα τα δει και ο ήλιος όσο χρειάζεται ώστε να σκοτώσει τα μικρόβια φυσικά!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr