Skip to main content
αξεσουαρ μπανιου χονδρικη

Αξεσουάρ μπάνιου για όμορφη διαμονή

Τα αξεσουάρ μπάνιου και προσωπικής φροντίδας, είναι εξαιρετική άνεση αλλά και λύση ανάγκης για τους επισκέπτες της ξενοδοχειακής μονάδας σας.

Οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου μπορούν να χωριστούν σε πολλές κατηγορίες, είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Οι ανάγκες σε είδη προσωπικής υγιεινής όμως είναι οι ίδιες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα ζευγάρι σε ταξίδι αναψυχής ή μια οικογένεια, ακόμα και ένας επαγγελματίας θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να ξεχάσει κάποιο σημαντικό είδος προσωπικής υγιεινής, όπως το σαμπουάν, το αφρόλουτρο, μια οδοντόκρεμα κ.α.

Η ύπαρξης των βασικών ειδών προσωπικής υγιεινής είναι σημαντική για μια ώρα ανάγκης για τους επισκέπτες σας, καθώς δίνει και την αίσθηση ασφάλειας, ότι ακόμα και αν ξεχάσουν κάτι, θα το βρουν στο κατάλυμα σας.

Επιπλέον, είναι σημαντική και η αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει αυτή η υπηρεσία, καθώς πολλές φορές οι ξενοδοχειακές μονάδες δεν περιορίζονται σε αφρόλουτρο και σαμπουάν, αλλά προσφέρουν επίσης lotion σώματος, conditioner μαλλιών, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσες μιας χρήσης, μπατονέτες, βαμβάκια, ακόμα και κρέμες προσώπου.

Είναι σίγουρο πως όταν βρίσκουμε σε μια ξενοδοχειακή μονάδα ανάλογες ανέσεις, είναι ένας παραπάνω λόγος να νιώσουμε ότι μας έχουν φροντίσει και ότι δεχτήκαμε μια παραπάνω περιποίηση. Μάλιστα, τόσο η συσκευασία όσο και τα αναλώσιμα, αλλάζουν εντελώς την αίσθηση στο μπάνιο μετατρέποντας το σε ένα “μικρό spa”.

Αυτή λοιπόν η αίσθηση “σαν το σπίτι σας” με παροχές μοναδικές, είναι και ένας από τους λόγους που το κατάλυμα σας θα μείνει αξέχαστο, θα πάρει θετικές κριτικές και θα το προτείνουν για διαμονή οι επισκέπτες σας!

Δείτε αναλυτικά τα αξεσουάρ μπάνιου που παρέχει η εταιρεία Γαλανός.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000