Skip to main content
πετσετες ξενοδοχειου

Μπουρνούζι ή πετσέτα για το μπάνιο;

Οι πετσέτες είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μπάνιου, εξυπηρετώντας μεγάλη γκάμα καθημερινών διαδικασιών.

Ειδικά τις πετσέτες μπάνιου, θα τις βρείτε σε πολλά σχέδια, χρώματα, μεγέθη και ποιότητες, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη, οικονομική κατάσταση και κάθε γούστο! Μάλιστα, οι πετσέτες πλεον στην ποικιλία που βρίσκονται, είναι ιδανικές ακόμα και για ένα κομψό δώρο, σε ένα ξεχωριστό και ποιοτικό σετ.

Το μπουρνούζι βέβαια, μπορεί να μη βρίσκει τις ίδιες καθημερινές εφαρμογές όπως η πετσέτα λουτρού, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την πολυτέλεια που προσφέρει, καθώς είναι ευκολοφόρετο και στεγνώνει άμεσα το σώμα χωρίς καμία προσπάθεια σε αντίθεση με την πετσέτα! Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, το μπουρνούζι προσφέρει επιπλέον προστασία από τη θερμοκρασία του χώρου μετά από ένα ζεστό μπάνιο, καθώς καλύπτει και προστατεύει την πλάτη και τους ώμους.

Σε μια λοιπόν σύγκριση των προϊόντων, η πραγματική κατάληξη είναι ότι και τα δύο για διαφορετικούς λόγους είναι απαραίτητα για μια άνετη καθημερινότητα! Μπορεί οι πετσέτες μπάνιου να έχουν περισσότερες εφαρμογές και να είναι απαραίτητες, αλλά το μπουρνούζι προσφέρει μια άνεση και αίσθηση ασφάλειας που αξίζει να εκμεταλλεύεστε ιδιαίτερα τους ψυχρούς μήνες που η έξοδος από το ντους είναι σοκαριστική.

Εξάλλου, δεν μπορούμε από την σύγκριση των δύο αυτών προϊόντων, να βγάλουμε και τις παιδικές πετσέτες και μπουρνούζια, όπου το μπουρνούζι σίγουρα κερδίζει έδαφος. Σε βρεφική και παιδική ηλικία, δεν είναι μόνο άνετο, ζεστό και διασκεδαστικό το αξεσουάρ αυτό, αλλά ιδιαίτερα εύχρηστο και για το γονιό που θέλει να σκεπάσει και να σκουπίσει το παιδί επαρκώς!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000