Skip to main content
μπουρνουζια ξενοδοχειου

Πέντε τρόποι να επιλέξετε μπουρνούζι μπάνιου!

Τα μπουρνούζια, είναι γνωστά από την αρχαιότητα και για την ακρίβεια από την εποχή που εφευρέθηκαν τα δημόσια λουτρά, σε αρχαία Ελλάδα, Ρώμη και Κίνα.

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή καθώς διατηρούσε το σώμα ζεστό και άνετο κάτι το οποίο ακόμα προτιμάται τους χειμερινούς μήνες.

Ανάλογα τι είναι αυτό που ζητάτε από το μπουρνούζι σας, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μπουρνούζι για εσάς:

1. Το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένο το μπουρνουζι σας, πρέπει να σας κάνει να νιώθετε άνετα και να σας ευχαριστεί η απαλότητα. Δοκιμάστε ένα μπουρνούζι 100% βαμβακερό καθώς διατηρεί την απαλότητα του χωρίς να υστερεί σε απορροφητικότητα!

2. Λάβετε υπόψη τις θερμοκρασίες του χώρου σας, καθώς το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα λεπτό μπουρνούζι ενώ συνήθως το χειμώνα ένα πιο χοντρό ανάλογα τις συνθήκες θέρμανσης.

3. Παρατηρείστε αν το μπουρνούζι που θέλετε έχει τσέπες! Θα σας φανεί ιδιαίτερα πρακτική η ύπαρξη τσέπης, καθώς μπορείτε να έχετε μέσα, μια μικρή χτένα, την κρέμα προσώπου σας και πολλά άλλα χρήσιμα αξεσουάρ μετά το μπάνιο.

4. Επιλέξτε το χρώμα ή το σχέδιο που σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί. Το μπουρνούζι είναι προσωπική επιλογή χαλάρωσης και διάθεσης, οπότε πραγματικά μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα και σχέδιο προτιμάτε, κουμπιά, ζώνη ή φερμουάρ.

5. Τελευταίο και σημαντικότερο tip, η διάσταση του μπουρνουζιού. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι χαλαρό και άνετο, ενώ είναι σημαντικό να διαλέξετε αν προτιμάτε ένα μακρύ μπουρνούζι κάτω από το γόνατο για αίσθηση ζεστασιάς ή ένα κοντό μπουρνούζι που διευκολύνει τις κινήσεις.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000