.

Εξοπλισμός catering για εκδηλώσεις

λευκα ειδη catering

Η ημέρα μιας εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητική από τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του στολισμού.

Για αυτή την ημέρα έχουν δουλέψει σκληρά πολλές ξεχωριστές ειδικότητες, με προετοιμασία πολλών μηνών για μια και μόνο ημέρα που όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια!

Το catering και ο εξοπλισμός που προσφέρει, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα δώσει την χαρακτηριστική πινελιά. Δεν είναι μόνο ο διάκοσμος κάθε τραπεζιού, δεν είναι μόνο τα σερβίτσια και το μενού που θα προσφερθεί. Θα παίξει ρόλο ακόμα και το μήκος του τραπεζομάντιλου στο τραπέζι, η ποδιά του μπουφέ, το κάλυμμα της καρέκλας, ακόμα και το πετσετάκι το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες.

Όσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός σε έναν τομέα αναπτυσσόμενο που δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Τα ποιοτικά τραπεζομάντιλα για οποιοδήποτε τύπο τραπεζιού και μπούφε, το ύφασμα της καρέκλας που κάθεται ο καλεσμένος και η ποιότητα της πετσέτας χειρός, καθορίζουν την τελική εικόνα, ειδικά για τον απαιτητικό καλεσμένο που θα ψάξει να βρει το ψεγάδι.

Το κατεξοχήν χρώμα βέβαια δεν παύει να είναι το λευκό, το οποίο όμως μπορεί να εμπλουτιστεί και να δώσει διαφορετική νότα με χρωματιστές χειροπετσέτες ανάλογα με τα χρώματα του στολισμού και της κεντρικής σύνθεσης, με την τοποθεσία και το ύφος της εκδήλωσης.

Εμείς, στην εταιρεία λευκών ειδών Γαλανός, προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας ιματισμό catering, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Καλέστε μας για επιπλέον λεπτομέρειες και προτάσεις για εκδηλώσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr