Skip to main content
εξοπλισμος catering χονδρικη

Εξοπλισμός catering για εκδηλώσεις

Η ημέρα μιας εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητική από τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του στολισμού.

Για αυτή την ημέρα έχουν δουλέψει σκληρά πολλές ξεχωριστές ειδικότητες, με προετοιμασία πολλών μηνών για μια και μόνο ημέρα που όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια!

Το catering και ο εξοπλισμός που προσφέρει, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα δώσει την χαρακτηριστική πινελιά. Δεν είναι μόνο ο διάκοσμος κάθε τραπεζιού, δεν είναι μόνο τα σερβίτσια και το μενού που θα προσφερθεί. Θα παίξει ρόλο ακόμα και το μήκος του τραπεζομάντιλου στο τραπέζι, η ποδιά του μπουφέ, το κάλυμμα της καρέκλας, ακόμα και το πετσετάκι το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες.

Όσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός σε έναν τομέα αναπτυσσόμενο που δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Τα ποιοτικά τραπεζομάντιλα για οποιοδήποτε τύπο τραπεζιού και μπούφε, το ύφασμα της καρέκλας που κάθεται ο καλεσμένος και η ποιότητα της πετσέτας χειρός, καθορίζουν την τελική εικόνα, ειδικά για τον απαιτητικό καλεσμένο που θα ψάξει να βρει το ψεγάδι.

Το κατεξοχήν χρώμα βέβαια δεν παύει να είναι το λευκό, το οποίο όμως μπορεί να εμπλουτιστεί και να δώσει διαφορετική νότα με χρωματιστές χειροπετσέτες ανάλογα με τα χρώματα του στολισμού και της κεντρικής σύνθεσης, με την τοποθεσία και το ύφος της εκδήλωσης.

Εμείς, στην εταιρεία λευκών ειδών Γαλανός, προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας ιματισμό catering, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Καλέστε μας για επιπλέον λεπτομέρειες και προτάσεις για εκδηλώσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000