Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειου

Έκθεση Xenia 2018, γνωρίστε μας από κοντά!

Μετά την άκρως επιτυχημένη έκθεση Xenia 2017 που έκανε την εμφάνιση της μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επικείμενη έκθεση Xenia 2018!

Πρόκειται για μια έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στον τουριστικό κλάδο, όπου θα συναντήσετε ότι νεότερο για τις νέες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας, ημερίδες και παρουσιάσεις. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 24 – 26 Νοεμβρίου με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience», ενώ οι συμμετοχές κατόπιν της μεγάλης επισκεψιμότητας και ζήτησης, ξεπερνούν τις 550. Ο εκθεσιακός χώρος που θα φιλοξενήσει την έκθεση είναι το Metropolitan Expo, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Γαλανός, με μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία στον εξοπλισμό λευκών ειδών, θα βρίσκεται εκεί, να λύσει κάθε απορία σας και να σας βοηθήσει να γνωρίσετε όλα τα είδη που συνθέτουν έναν ιδανικό και άρτιο εξοπλισμό λευκών ειδών για κάθε ανάγκη.

Επισκεφθείτε το περίπτερο μας που θα φιλοξενείται στο Hall 3 Stand Α13 με σκοπό να δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα μας αλλά και να ακούσουμε τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσκλήσεις και επιπλέον πληροφορίες!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000