Skip to main content
λευκα ειδη χονδρικη

Συμμετοχή στην έκθεση Xenia 2019

Για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Xenia, φέτος 23 – 25 Νοεμβρίου!

Είναι η τρίτη χρονιά που συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία η έκθεση, με συμμετοχή προμηθευτικών επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, ενώ προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό! Φέτος, με περισσότερους από 550 εκθέτες και εμπλουτισμένους θεματικούς τομείς θα συμβάλει για ακόμα μια φορά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στην διεθνή φιλοξενία ενώ θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις στην βιομηχανία του Τουρισμού και της φιλοξενίας.

Η εταιρεία Λευκών Ειδών Γαλανός, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με ισχυρή παρουσία στον χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε λευκά είδη, θα βρίσκεται φυσικά στην έκθεση, με σκοπό να ενημερωθείτε και να δείτε όλα τα προϊόντα λευκών ειδών που προσφέρουμε για τις ανάγκες σας σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Με μακροχρόνια εμπειρία στον εξοπλισμό λευκών ειδών, θα σας βοηθήσουμε να συνθέσετε τον ιδανικό για τον χώρο σας εξοπλισμό σε λευκά είδη, για άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα!

Επισκεφθείτε το περίπτερο μας που θα φιλοξενείται στο Hall 3 Stand D03 με σκοπό να δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα μας αλλά και να ακούσουμε τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσκλήσεις και επιπλέον πληροφορίες!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000