Skip to main content
εξοπλισμος catering

Επιλέγοντας υφάσματα Catering!

Το μυστικό ενός καλού catering είναι οι πολλές και διαφορετικές επιλογές υφασμάτων και λευκών ειδών, ώστε να καλύπτουν τα διαφορετικά γούστα του εκάστοτε πελάτη. Αυτό περιλαμβάνει από πολυτελή και μοναδικά υφάσματα catering όπως είναι ο ταφτάς, έως σχέδια που αντανακλούν ρομαντικές εποχές του 19ου αιώνα και σύγχρονα, μοντέρνα σχέδια και τυπώματα που ακολουθούν τη μόδα.

Η λεπτομέρεια στο ύφασμα, ακόμα και στα πετσετάκια του catering, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και σίγουρα αφήνει καλές εντυπώσεις στους καλεσμένους!

Ένα catering, εξάλλου, δεν απευθύνεται μόνο σε μια δεξίωση γάμου ή βάπτισης, αλλά σε συνέδρια, ξενοδοχειακούς εξοπλισμούς, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κτλ. Ο εξοπλισμός, λοιπόν, περιλαμβάνει από τα τραπεζομάντιλα, τη φούστα μπουφέ, τις ατομικές πετσέτες και τα καλύμματα καρέκλας, έως και τη ροτόντα.

Η πλέον αγαπημένη και ασφαλής επιλογή χρώματος, είναι το λευκό, ενώ ακολουθεί το ιβουάρ, το εκρού και το μπεζ της άμμου. Η επιλογή υφάσματος, εξαρτάται κυρίως από το την εποχή και το γούστο! Πρώτο σε επιλογή είναι το πολυεστερικό, το οποίο είναι εύκολο στο πλύσιμο και το σιδέρωμα, ενώ επίσης δε λεκιάζει εύκολα. Ακολουθούν το λινό το οποίο προτιμάται τους θερινούς μήνες, και το βαμβακερό. Θα βρείτε επίσης επιλογές υφασμάτων όπως πικέ, σατέν ματ και γυαλιστερό, ενώ δε λείπουν τα σύμμεικτα υφάσματα πολυεστερικό με βαμβακερό.

Οι επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και υλικών για τα υφάσματα catering είναι απεριόριστες! Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Σχετικά με τα είδη catering της εταιρίας Γαλανός επισκεφθείτε τη σελίδα με είδη εστιατορίου – catering ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000