Skip to main content
πετσετες χονδρικη

Επιλέξτε την κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης και πισίνας!

Όταν επιλέγουμε πετσέτες για την παραλία ή την πισίνα πρέπει πάντοτε να λαμβάνουμε υπόψιν μας ορισμένους παράγοντες με σκοπό οι πετσέτες να ικανοποιούν όλες μας τις ανάγκες.

Σχετικά με το καταλληλότερο υλικό που μπορείτε να επιλέξετε, το βαμβακερό είναι η καλύτερη επιλογή. Ιδανικό είναι η πετσέτες που επιλέγετε να είναι 100% βαμβακερές, καθώς έρχονται σε συχνή και συνεχή επαφή με το δέρμα σας.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε είναι το βάρος και μέγεθος που θα έχουν οι πετσέτες. Γενικά ένα βάρος ανάμεσα σε 450gr/m2 με 500gr/m2 θεωρείτε ιδανικό, πετσέτες με μεγαλύτερο βάρος είναι αρκετά δύσκολο να στεγνώσουν ενώ πετσέτες με μικρότερο βάρος δεν είναι είναι αρκετά απορροφητικές και μαλακές.

Όσον αφορά το μήκος μια αρκετά καλή διάσταση είναι 80 x 150 για ένα μέσο άνθρωπο. Η λογική επιβάλει ότι η πετσέτες που θα επιλέξουμε δεν πρέπει να είναι μικρές ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας αλλά ούτε ιδιαίτερα μεγάλες και να δυσκολεύουν και να χωράνε άνετα στην τσάντα θαλάσσης σας.

Φυσικά στο τέλος απομένει να επιλέξετε το χρώμα αλλά και το σχέδιο της πετσέτας κάτι το οποίο είναι υποκειμενικό και σχετίζεται με το στυλ και τη διάθεση σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000