Skip to main content
παπλωματα χονδρικη

Παπλώματα για απολαυστικό ύπνο

Τα παπλώματα ξενοδοχείου είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής δωματίου τους χειμερινούς μήνες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ύπνος διαταράσσεται από ακατάλληλα κλινοσκεπάσματα, καθώς μπορεί να προσφέρουν ελλιπή προστασία από το κρύο, ή να μην επιτρέπουν στο σώμα να αναπνεύσει κατά την διάρκεια του ύπνου.

Τα κριτήρια επιλογής παπλώματος ξενοδοχείου είναι αρκετά. Όταν έχετε κατασταλάξει για το ποσό που διαθέτετε, τα χαρακτηριστικά που πρέπει πάντα να κοιτάτε είναι το γέμισμα του παπλώματος, το ύφασμα της επένδυσης και τη ραφή, και φυσικά το σωστό μέγεθος!

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά υπάρχουν κάποιες σταθερές με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, η επιλογή γεμίσματος, μπορεί να είναι φυσικό ή συνθετικό υλικό, ο δείκτης μόνωσης, κατά πόσο θέλετε να είναι ζεστό το πάπλωμα ανάλογα με το κλίμα όπου βρίσκεται το κατάλυμα σας.

Το φυσικό γέμισμα, όπως από πούπουλο χήνας ή πάπιας, προσφέρει μεγάλη μόνωση και ζεστασιά, ενώ παράλληλα δεν φυλακίζει την υγρασία, προσφέροντας άνετο ύπνο. Το συνθετικό γέμισμα, προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία και ελαφρύτερο πάπλωμα, ενώ η τεχνολογία hollow fiber προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων και φυσικά επαρκή αερισμό ώστε να μη φυλακίζεται η υγρασία. Επιπλέον βέβαια πλεονέκτημα, είναι ότι το συνθετικό γέμισμα είναι πιο εύκολο να πλυθεί με μεγαλύτερη συχνότητα. Φυσικά για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ότι επιλογή και να κάνετε πρέπει να λάβετε υπόψη την πυκνότητα του γεμίσματος, ώστε να έχετε ένα πλούσιο πάπλωμα.

Μια ακόμα σημαντική επιλογή, είναι η ραφή του παπλώματος. Από τη ραφή, εξαρτάται η διάρκεια ζωής του γεμίσματος, καθώς με τη χρήση και τις πλύσεις, αν δεν υπάρχει σωστή δομή στις ραφές, το γέμισμα μπορεί να μετακινηθεί σε μια μεριά, ή να κάνει “κόμπους”, με αποτέλεσμα να σας είναι άχρηστο πια.

Η εξωτερική επένδυση βγαίνει σε πολλές επιλογές, από 100% βαμβάκι, 50-50, 70-30, 80-20 βαμβάκι – πολυεστέρα. Ότι και να προτιμήσετε, θεωρείστε απαραίτητο και δεδομένο ότι η αγορά παπλώματος πηγαίνει μαζί με την αγορά παπλωματοθήκης. Οπότε αν σας ενδιαφέρει μια οικονομική επιλογή παπλώματος, διαλέξτε μια βαμβακερή παπλωματοθήκη για άνετη αίσθηση. Στην επιλογή επένδυσης παπλώματος, λάβετε υπόψη πως όσο πιο πυκνή είναι η ύφανση, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρει διέξοδο το γέμισμα.

Τέλος, ποτέ μην ξεχνάτε τις διαστάσεις! Υπάρχουν πλέον στην αγορά πολλά μεγέθη κρεβατιών, από μονά, ημίδιπλα, διπλά, υπέρδιπλα, king size, queen size, ειδικές διαστάσεις και η λίστα είναι ατελείωτη! Φροντίστε να γνωρίζετε τις διαστάσεις του στρώματος σας, όπως επίσης να έχετε σκεφτεί από πριν αν θέλετε το πάπλωμα να κρέμεται στις άκρες του κρεβατιού για αισθητικούς αλλά και πρακτικούς λόγους.

Η αγορά ενός ποιοτικού παπλώματος σε ένα ξενοδοχειακό εξοπλισμό είναι κυριολεκτικά μια επένδυση. Δεν προσφέρει μόνο ευχάριστο ύπνο αλλά έχει διάρκεια στο χρόνο, καθώς μπορεί να προστατευτεί επαρκώς με μια καλή παπλωματοθήκη και με το σωστό πλύσιμο.

Με τη βοήθεια και τις γνώσεις μας μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά παπλώματα για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000