• Αρχική
  • Blog
  • Οδηγός επιλογής για πετσέτες ξενοδοχείου

Οδηγός επιλογής για πετσέτες ξενοδοχείου

πετσετες ξενοδοχειου

Είτε πρόκειται για επισκέπτες που θα περάσουν μόνο μια βραδιά στο ξενοδοχείο σας, είτε για μακράς διαρκείας διακοπές, θέλετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη τους να νιώσουν σαν το σπίτι τους, με ποιοτικές πετσέτες ξενοδοχείου!

Ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής που πολλές φορές ξεχνάμε, είναι το μέγεθος της πετσέτας, είτε πρόκειται για προσώπου είτε για σώματος. Η πετσέτα προσώπου και σώματος δεν πρέπει να είναι σε μικρό μέγεθος. Αντιθέτως, μια γεμάτη και πλούσια πετσέτα δίνει άλλη αίσθηση και αγκαλιάζει το σώμα. Πολλές φορές, ανάλογα με τις παροχές που επιλέγουμε να προσφέρουμε, είναι μια πολύ καλή λύση και το μπουρνούζι αντί για πετσέτα σώματος, καθώς δίνει αίσθηση πολυτέλειας.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις πετσέτες δαπέδου, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που όταν δεν υπάρχει μια στο χώρο θα χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά μια πετσέτα που προορίζεται για προσωπική χρήση. Οι πετσέτες δαπέδου ξεχωρίσουν από τις πετσέτας σώματος και προσώπου, τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχέδιο. Είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψιν καθώς χρησιμεύουν για αποφυγή ολισθηρού δαπέδου μετά το ντους, για να πατούν οι επισκέπτες σε στεγνό και καθαρό πατάκι μετά το μπάνιο ξυπόλυτοι και φυσικά γιατί είναι ευκολότερος και καθαρότερος τρόπος να έχετε για κάθε επίσκεψη ένα φρέσκο και καθαρό πατάκι μπάνιου.

Δώστε έμφαση στο βάρος της πετσέτας! Η πετσέτα όσο πιο γεμάτη είναι τόσο πιο πλούσια και πολυτελείας φαίνεται, καθώς απορροφά γρηγορότερα και ευκολότερα την υγρασία από την επιδερμίδα. Η διαφορά αυτή είναι ιδιαίτερα εμφανής όταν η πετσέτα αφορά ξενοδοχείο με spa ή ακόμα και κέντρο ευεξίας αποκλειστικά. Λάβετε βέβαια υπόψη πως οι πιο γεμάτες πετσέτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο να στεγνώσουν από τις πιο ελαφριές, ενώ οι ελαφριές δεν προσφέρουν την ίδια απαλότητα με τις βαριές πετσέτες.

Πριν αγοράσετε πετσέτες είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας την φθορά και την αντικατάσταση, καθώς οι πετσέτες χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα την γρηγορότερη φθορά τους. Προτιμήστε πετσέτες με χρώματα που διαρκούν στο χρόνο και αντέχουν στα συχνά πλυσίματα.

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr