Πως να επιλέξετε πετσέτες μπάνιου

πετσετες ξενοδοχειουΕίναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε όλους τους παράγοντες που συμβάλλουν στη επιτυχημένη επιλογή για πετσέτες μπάνιου. Οπότε η αρχική δουλειά που πρέπει να κάνουμε, είναι να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που κάνει μια πετσέτα καλή!

Ξεκινάμε από την αρχική διαφοροποίηση, δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικές πετσέτες για διαφορετικές χρήσεις! Το πλέον ενδεδειγμένο υλικό για πετσέτα σώματος ή πετσέτα προσώπου, είναι το βαμβακερό. Ο λόγος είναι ότι έχει τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα, ενώ είναι φιλικό στην επιδερμίδα ως η πλέον φυσική ίνα. Η σπογγώδης υφή της πετσέτας βοηθά ώστε να απορροφηθεί η υγρασία από την επιδερμίδα. Οι υψηλής ποιότητας πετσέτες, είναι συνήθως φτιαγμένες από λεπτές, μακριές ίνες βαμβακιού.

Πριν αγοράσετε λοιπόν, πετσέτες, καταρχήν προσέξτε να είναι 100% βαμβακερές, ενώ στη συνέχεια κοιτάξτε προσεκτικά αν οι ίνες της πετσέτας είναι ομοιόμορφες και όρθιες ή φαίνονται κολλημένες. Πρέπει να είναι πυκνές και όρθιες σα γρασίδι, καθώς το αντίθετο φαινόμενο έχει κακό αποτέλεσμα τόσο από άποψη απαλότητας όσο απορροφητικότητας.

Όταν αγοράζετε πετσέτα, μη ξεχάσετε να την ακουμπήσετε ώστε να δείτε κατά πόσο είναι απαλή, αλλά να δείτε και το βάρος της. Μια πετσέτα πολύ απαλή με ένα σχετικό βάρος είναι δείγμα καλής ποιότητας. Επίσης είναι σημαντικό να προσέξετε τη διάσταση. Ναι, υπάρχουν στάνταρ διαστάσεις για πετσέτες σώματος, αλλά μπορείτε να βρείτε extra μέγεθος, είτε το έχετε ανάγκη, είτε σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Τέλος, προσπαθήστε να διαλέξετε πετσέτες σε χρώματα που ταιριάζουν διακοσμητικά με το μπάνιο σας, ώστε να έχετε ένα ωραίο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο χώρο σας. Εμείς πάντως, σας προτείνουμε λευκές πετσέτες, καθώς ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, ενώ σε βάθος χρόνου, μια λευκή πετσέτα μπορεί να επανέλθει με ένα καλό λευκαντικό, ενώ μια χρωματιστή αναπόφευκτα θα αποχρωματιστεί με το χρόνο, τα πλυσίματα και το σίδερο.

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr