Skip to main content
πετσετες ξενοδοχειου

Πως να επιλέξετε πετσέτες μπάνιου

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε όλους τους παράγοντες που συμβάλλουν στη επιτυχημένη επιλογή για πετσέτες μπάνιου. Οπότε η αρχική δουλειά που πρέπει να κάνουμε, είναι να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που κάνει μια πετσέτα καλή!

Ξεκινάμε από την αρχική διαφοροποίηση, δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικές πετσέτες για διαφορετικές χρήσεις! Το πλέον ενδεδειγμένο υλικό για πετσέτα σώματος ή πετσέτα προσώπου, είναι το βαμβακερό. Ο λόγος είναι ότι έχει τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα, ενώ είναι φιλικό στην επιδερμίδα ως η πλέον φυσική ίνα. Η σπογγώδης υφή της πετσέτας βοηθά ώστε να απορροφηθεί η υγρασία από την επιδερμίδα. Οι υψηλής ποιότητας πετσέτες, είναι συνήθως φτιαγμένες από λεπτές, μακριές ίνες βαμβακιού.

Πριν αγοράσετε λοιπόν, πετσέτες, καταρχήν προσέξτε να είναι 100% βαμβακερές, ενώ στη συνέχεια κοιτάξτε προσεκτικά αν οι ίνες της πετσέτας είναι ομοιόμορφες και όρθιες ή φαίνονται κολλημένες. Πρέπει να είναι πυκνές και όρθιες σα γρασίδι, καθώς το αντίθετο φαινόμενο έχει κακό αποτέλεσμα τόσο από άποψη απαλότητας όσο απορροφητικότητας.

Όταν αγοράζετε πετσέτα, μη ξεχάσετε να την ακουμπήσετε ώστε να δείτε κατά πόσο είναι απαλή, αλλά να δείτε και το βάρος της. Μια πετσέτα πολύ απαλή με ένα σχετικό βάρος είναι δείγμα καλής ποιότητας. Επίσης είναι σημαντικό να προσέξετε τη διάσταση. Ναι, υπάρχουν στάνταρ διαστάσεις για πετσέτες σώματος, αλλά μπορείτε να βρείτε extra μέγεθος, είτε το έχετε ανάγκη, είτε σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Τέλος, προσπαθήστε να διαλέξετε πετσέτες σε χρώματα που ταιριάζουν διακοσμητικά με το μπάνιο σας, ώστε να έχετε ένα ωραίο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο χώρο σας. Εμείς πάντως, σας προτείνουμε λευκές πετσέτες, καθώς ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, ενώ σε βάθος χρόνου, μια λευκή πετσέτα μπορεί να επανέλθει με ένα καλό λευκαντικό, ενώ μια χρωματιστή αναπόφευκτα θα αποχρωματιστεί με το χρόνο, τα πλυσίματα και το σίδερο.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000