• Αρχική
  • Blog
  • Υποσέντονα, πως να διαλέξετε το κατάλληλο!

Υποσέντονα, πως να διαλέξετε το κατάλληλο!

υποσεντονα ξενοδοχειου

Όταν ξεκινήσετε την έρευνα για την αγορά του κατάλληλου υποσέντονου, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις, ποιότητες, υφές, ακόμα και τρόπου εφαρμογής.

Ξεκινώντας με το δεδομένο ότι το υποσέντονο είναι προτεραιότητα για την προστασία του στρώματος σας είτε πρόκειται για οικιακή χρήση είτε για ξενοδοχειακό εξοπλισμό, η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες οι οποίες πρέπει να ταιριάζουν με την επιλογή που θα κάνετε.

Ένας σημαντικός παράγοντας που στην αρχή φαίνεται μικρή λεπτομέρεια, είναι ο τρόπος εφαρμογής του υποσέντονου στο εκάστοτε κρεβάτι. Υπάρχουν υποσέντονα με ενιαίο λάστιχο και υποσέντονα τεσσάρων σημείων. Τα υποσέντονα με λάστιχο έχουν το θετικό χαρακτηριστικό να μην βγαίνουν εύκολα από τη θέση τους με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη και άνετη η μετέπειτα εργασία για στρώσιμο κρεβατιού αλλά και για άνετο ύπνο χωρίς να διπλώνει το υποσέντονο από κάτω. Χρειάζεται βέβαια μεγαλύτερη προσπάθεια για να εφαρμόσει σωστά και χωρίς ζάρες στο στρώμα για να ακολουθήσει το στρώσιμο του κρεβατιού. Αντίστοιχα, το υποσέντονο 4 σημείων είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να τοποθετηθεί αλλά οι πιθανότητες να φύγει ένα λάστιχο από κάποια γωνία είναι μεγαλύτερες.

Το επόμενο που πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, είναι οι διαστάσεις, καθώς μια λάθος μέτρηση θα είναι αρκετή ώστε το υποσέντονο να μην μπορεί να μπει κάν στο κρεβάτι σας. Υπάρχει ποικιλία διαστάσεων σε μονά, ημίδιπλα, και διπλά κρεβάτια, αλλά όταν πρόκειται για ειδικές διαστάσεις, θα πρέπει να ψάξετε παραπάνω.

Τέλος, όταν αναφερόμαστε σε ποιότητες και υφές, πρόκειται καθαρά για την χρήση που θέλετε να κάνετε. Το υποσέντονο προστατεύει από ακάρεα και σκόνη που μπορούν να συσσωρευτούν στο στρώμα, απορροφά την υγρασία που εκπέμπει το σώμα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνού. Οι πλέον διαδεδομένες ποιότητες είναι το καπιτονέ και το πετσετέ υπόστρωμα που δίνουν διαφορετική αίσθηση, ενώ μια ακόμα σημαντική παράμετρος είναι η επιλογή αδιάβροχου ή όχι υποσέντονου για πλήρη προστασία του στρώματος από υγρασία και βακτήρια.

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr