.

Επιλογή υφασμάτων για λευκά είδη

υφασματα λευκα ειδη

Όταν μια επιχείρηση αναζητά για την επιλογή των λευκών ειδών που θα χρησιμοποιήσει είτε πρόκειται για ξενοδοχείο.

Είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνα ή οποιουδήποτε τύπου επιχείρηση που πρέπει να έχει λευκά είδη, εκτός από τα χρώματα, τα μεγέθη και τον τύπο καλείται να επιλέξει και το είδος τον υφασμάτων που θα έχουν τα λευκά είδη.

Προφανώς δεν είναι απαραίτητο να γίνει επιλογή ενός και μόνο είδους υφασμάτων, ούτε και μια επιλογή είναι δεσμευτική για πάντα. Με την χρήση και με το πέρασμα του χρόνου σταδιακά η κάθε επιχείρηση μπορεί να αντιληφθεί με βάση την ικανοποίηση των πελατών της, την αντοχή του κάθε υφάσματος στην χρήση που γίνεται στην επιχείρηση, στο κόστος συντήρησης αλλά και σε άλλους επιμέρους παράγοντες τα ιδανικά για αυτή υφάσματα.

Την σημερινή εποχή όσον αφορά τα λευκά είδη για καταλύματα οι 3 κύριες επιλογές υφασμάτων είναι τα βαμβακερά υφάσματα, τα υφάσματα από polyester και τα υφάσματα από τον συνδυασμό βαμβακιού και polyester.

Περισσότερο αναλυτικά για τα υφάσματα αυτά μπορούμε να αναφέρουμε:

Βαμβακερά

Το βαμβάκι είναι η πιο ευρέως παραγόμενη φυσική ίνα στον πλανήτη. Ως ύφασμα, είναι γνωστό για την άνεση και την αντοχή του, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα που χρησιμοποιούνται για λευκά είδη.

Το βαμβάκι είναι μια ευέλικτη ίνα που μπορεί να υφανθεί εύκολα. Όλα τα βαμβακερά υφάσματα είναι απαλά και αναπνέουν, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για ζεστά κλίματα και γενικότερα ζεστό καιρό.

Το βαμβάκι υψηλής ποιότητας είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, γεγονός που το καθιστά λιγότερο επιρρεπές σε σχισίματα και φθορές, ωστόσο το βαμβάκι δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο τα μίγματα πολυεστέρα ή βαμβακιού/ πολυεστέρα. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω διαφορετικών τεχνικών κατασκευής, τα προϊόντα από βαμβάκι μπορεί να αισθάνονται διαφορετικά στο δέρμα σας, ακόμα και αν είναι όλα 100% βαμβάκι.

Polyester

Ο πολυεστέρας είναι τεχνητό ύφασμα. Το ύφασμα πολυεστέρα εφευρέθηκε το 1941, οπότε σε σύγκριση με το βαμβάκι, αυτό το ύφασμα είναι ένας αρκετά νεότερο. Παρ 'όλα αυτά, ο πολυεστέρας γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή καθώς εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που ψάχνουν ένα ύφασμα που αντέχει σε μεγάλη φθορά και πλύσιμο.

Ο πολυεστέρας είναι ελαφρύς και έχει ελαφρώς μεταξένια αίσθηση σε σχέση με το βαμβάκι. Επίσης ο πολυεστέρας εκτείνεται φυσικά, δεν συρρικνώνεται και δεν θα χάσει το σχήμα του ακόμη και μετά από μεγάλη φθορά. Είναι επίσης δύσκολο να χρωματιστεί μόνιμα επειδή ο πολυεστέρας είναι λιγότερο απορροφητικός από τα περισσότερα υφάσματα.

Σύμμικτα υφάσματα

Τα σύμμικτα υφασμάτων δημιουργούνται όταν δύο ή περισσότερα διαφορετικά είδη ινών συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν νέο τύπο υφάσματος με μοναδικές ιδιότητες. Τα σύμμικτα υφάσματα έχουν αναπτυχθεί για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες, όπως βελτίωση της υφής, ανθεκτικότητα και αίσθηση του υλικού. Πλέον στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες μείγματα υφασμάτων που διατίθενται για να καλύψουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα αναγκών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να βρούμε μαζί τα ιδανικά υφάσματα για την δική σας επιχείρηση!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr