Εξοπλισμός λευκών ειδών catering

εξοπλισμος catering

Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει πραγματικά ένας τεράστιος όγκος προετοιμασίας για ένα catering event, αλλά τι είναι αυτό που περιμένουν από μια εταιρία catering;

Μπορεί να μην έχει τη ίδια βαρύτητα με την προετοιμασία ενός ξεχωριστού επιδορπίου ή ορεκτικού, αλλά η επιλογή των λευκών ειδών που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα event, τελικά θα βοηθήσουν δραματικά το αισθητικό αποτέλεσμα του catering.

Από τα πιο ιδιαίτερα και απαιτητικά λευκά είδη, έως τα βασικά, σας προσφέρουμε πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε τον εξοπλισμό λευκών ειδών για το catering σας.

Μπουφές: Τα catering είναι σημαντικό να έχουν μαζί τους μεγάλο μέρος του εξοπλισμού τους σε μια εκδήλωση με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου. Μια λύση είναι η αποθήκευση εξοπλισμού κάτω από το μπουφέ, ο οποίος είναι εύκολο να καλυφθεί με το κατάλληλο τραπεζομάντιλο. Αυτό σημαίνει ότι ιδανικό είναι να επιλέξετε ένα μακρύ τραπεζομάντιλο που χύνεται ευχάριστα μέχρι το πάτωμα. Με αυτό το τρόπο και με τη χρήση του χαρακτηριστικού χωρίσματος στο πίσω μέρος του τραπεζομάντιλου ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος ο αποθηκευμένος εξοπλισμός, λύνετε το πρόβλημα χώρου και παράλληλα έχετε ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πολυεπίπεδος μπουφές: Ο σχεδιασμός ενός κομψού μπουφέ έχει ζωτική σημασία για τη συνολική εμφάνιση μιας εκδήλωσης. Αντί για μια σειρά από πιάτα, μπορείτε να κάνετε μια κλιμακωτή σε ύψος σχεδίαση, τοποθετώντας τα πιάτα σερβιρίσματος σε βάσεις και δημιουργώντας έξτρα όγκο με το στρώσιμο ενός τραπεζομάντιλου σε κύματα ώστε να δίνει ανάγλυφη μορφή.

Μέχρι που πρέπει να φτάνει το τραπεζομάντιλο του μπουφέ: εύκολα αγνοείται, αλλά η οπτική διαφορά είναι αισθητή. Εννοείται ότι το ιδανικό ύψος είναι μέχρι ακριβώς το πάτωμα. Όταν το ύφασμα περισσεύει δίνει αίσθηση προχειρότητας, ενώ όταν είναι πιο κοντό, θα πρέπει ο σχεδιασμός από τα πόδια έως το στιλιζάρισμα των σερβίτσιων να είναι τέλεια μελετημένος.

Τραβέρσα μπουφέ για τέλειο αποτέλεσμα: είναι εύκολος και απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ακόμα ομορφότερο αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι σατέν ή δαντέλα, μπορεί επίσης να είναι ένα τόνο σκουρότερο ή ανοιχτότερο από το συνολικό θέμα διάσταση εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε δώσετε.

Πετσέτες: μαζί με το σχεδιασμό κάθε μπουφέ και τραπεζιού, αναμένεται να παρέχονται και οι αντίστοιχες πετσέτες φαγητού. Εκτός της απαλότητας που πρέπει να έχουν οι πετσέτες ώστε να δίνουν ευχάριστη αίσθηση, είναι σημαντικό να ταιριάζει απόλυτα το σχέδιο και το ύφασμα με το υπόλοιπο στολισμό, ενώ εξίσου σημαντικός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τη διπλώσετε. Εξαρτάται πάντα από το ύφος του event και κατά πόσο επίσημο είναι.

Τέλος, σημαντικότερη είναι πάντα ή επιλογή του υφάσματος: Είναι πάντα δελεαστικό το περίτεχνο λινό ή τα μαλακά βαμβακερά υφάσματα σε μπουφέδες, αλλά εξίσου σημαντική είναι η λειτουργικότητα. Σε ένα μπουφέ που οι επισκέπτες εξυπηρετούνται μόνοι τους, τα ατυχήματα είναι αναπόφευκτα πολλά. Λινά, βαμβακερά και υφάσματα με ανάγλυφη υφή, θα επιτρέψουν στο λεκέ να απορροφηθεί και να αφήσει το σημάδι του για όλο το υπόλοιπο της εκδήλωσης. Για αυτό το λόγο τα πιο ανθεκτικά τραπεζομάντιλα είναι από πολυεστέρα καθώς καθαρίζεται εύκολα και άμεσα με ένα πανί, ενώ η υφή τους είναι απαλή σαν βαμβάκι. Αν πάλι προτιμάτε το λινό, προσέξτε την πυκνότητα να είναι μεγάλη, καθώς είναι εύκολο ένα λεπτό λινό τραπεζομάντιλο να τραυματίσει τους αγκώνες των καλεσμένων σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr