Skip to main content
λευκα ειδη χονδρικη

Φροντίδα ξενοδοχείου με ασφάλεια και υπευθυνότητα

Η ασφάλεια και προστασία του προσωπικού μας και των επισκεπτών μας, είναι ειδικά αυτό το καλοκαίρι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, φροντίσαμε να είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για καθαριότητα, απολύμανση και προστασία.

Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε αντισηπτικά με ήπια αντισηπτική δράση και φυσικά με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται. Με 4 διαφορετικά μεγέθη, είναι ιδανικά για reception, για τουαλέτα, για διάφορους κοινόχρηστους χώρους που είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού καθώς επίσης υπάρχει και σε ατομική συσκευασία.

Προστατέψτε τους επισκέπτες σας και αποφύγετε την αναμονή για απολύμανση σε ξαπλώστρες, με τη χρήση καλύμματος για ξαπλώστρα μιας χρήσης. Πρόκειται για non woven υλικό και διατίθεται σε διαστάσεις 0,80×2,10 για ξαπλώστρες.

Επιπλέον προστασία μπορούν να παρέχουν οι τσάντες πλυντηρίου ώστε να γίνεται διαχωρισμός των λευκών ειδών και παράλληλα να μην έρχονται σε άμεση επαφή λευκά είδη προς πλύση από διαφορετικά δωμάτια. Διαλέξτε ανάμεσα σε πλαστικές τσάντες πλυντηρίου μιας χρήσης σε μέγεθος 48×70, και υφασμάτινη με κορδόνι, πολλαπλών χρήσεων σε 2 διαστάσεις 0,48×0,72 και 0,70×0,97.

Τέλος, προμηθευτείτε μάσκες προστασίας για την δική σας προστασία και του προσωπικού σας. Κατασκευασμένες από ύφασμα περκάλι, και σε σύνθεση 100% βαμβακερή, η μάσκα πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπει στον αέρα να περνάει εμποδίζοντας μικρόβια να διαπεράσουν την μάσκα. Μπορείτε να την πλένετε στο πλυντήριο, έως 60 βαθμούς και να τη σιδερώνετε πριν την χρήση.

Επισκεφθείτε την σελίδα με τα προϊόντα μας και μάθετε περισσότερα!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000