Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειου

Φροντίδα λευκών ειδών με κατάλληλα απορρυπαντικά

Η σωστή φροντίδα των λευκών ειδών, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας παράτασης της απαλότητας, της φρεσκάδας και του χρώματος σε όλα τα λευκά είδη!

Από τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες μέχρι τις πετσέτες, τα υποσέντοντα και τα είδη εστιατορίου!

Στη σωστή φροντίδα, δεν περιλαμβάνεται μόνο το πλύσιμο στις κατάλληλες θερμοκρασίες, το στέγνωμα σε σωστές συνθήκες και το σιδέρωμα. Εξίσου σημαντική είναι η χρήση του κατάλληλου απορρυπαντικού και του κατάλληλου μαλακτικού στα λευκά είδη σας.

Υπάρχουν απορρυπαντικά για διαφορετικές ανάγκες, όπως για ευαίσθητα, για λεκέδες, για αστραφτερά λευκά και για διατήρηση της έντασης στα χρωματιστά. Μπορείτε να διαλέξετε απορρυπαντικά για καθαρισμό και απολύμανση, ώστε να σκοτώνονται ιοί και μικρόβια, ενώ μπορείτε να έχετε πάντα και ενισχυτικά πλύσης για επίμονους λεκέδες όπως είναι το κρασί και το αίμα. Υπάρχει η επιλογή απορρυπαντικού σε σκόνη ή υγρό, ενώ θα βρείτε και ειδικό απορρυπαντικό για ευαίσθητα υφάσματα.

Οι λεκέδες στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των λευκών ειδών, οπότε μπορείτε να αποφύγετε το γάριασμα από επίμονες και συχνές πλύσεις σε καυτό νερό, με τοπικά καθαριστικά για λεκέδες. Διαθέτουμε τοπικά καθαριστικά κατάλληλα για πληθώρα δύσκολων λεκέδων. Τους πιο δημοφιλείς λεκέδες πρωινού το γάλα, τα λίπη, το καφέ, τη σοκολάτα και τον χυμό, σημαντικούς λεκέδες καλλυντικών όπως το αντηλιακό, το αποσμητικό, το make up, το βερνίκι νυχιών και το κραγιόν και φυσικά τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως είναι το αίμα, το κρασί και το μελάνι!

Εξαιρετικά επίσης είναι τα υπερσυμπυκνωμένα καθαριστικά για λευκά χρώματα, με λευκαντικούς παράγοντες που δεν καταστρέφουν τις ίνες των λευκών ειδών, προσφέρουν υπέροχο λευκό χρώμα, χωρίς να χρειάζεται παραπάνω από χλιαρό νερό. Τα ειδικά απορρυπαντικά για χρωματιστά θα διατηρήσουν τα χρώματα ζωντανά για πολλές ακόμα πλύσεις, ενώ η επιλογή του κατάλληλου μαλακτικού θα δώσει απαλότητα σε πετσέτες και σεντόνια, με ήπιο και ευχάριστο άρωμα!

Κάντε την σωστή επιλογή για τα λευκά σας είδη και διατηρήστε τα σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000