• Αρχική
  • Blog
  • Η Galanos επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη

Η Galanos επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη

λευκα ειδη ξενοδοχειων

Η προστασία του περιβάλλοντος και ο σεβασμός στην χρήση των πόρων της φύσης ήταν ανέκαθεν σημαντικά για την εταιρεία Galanos.

Τα τελευταία χρόνια με την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν προκληθεί εξαιτίας της, η ανθρωπότητα στο σύνολο της, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη.

Στα πλαίσια αυτά και η εταιρεία Galanos προσπαθεί να συνεισφέρει όσο μπορεί σε αυτό. Με ποιον τρόπο συνεισφέρει η εταιρεία Galanos; Διαβάστε παρακάτω!

1) Πλέον όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν την ετικέτα Standard 100 της OEKO-TEX®. Η ετικέτα αυτή σημαίνει ότι το προϊόν που φέρει την ετικέτα Standard 100 έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες και είναι απολύτως ακίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Η δοκιμές διεξάγονται από ανεξάρτητα εργαστήρια και ινστιτούτα με βάση τον εκτενή μας κατάλογο κριτηρίων OEKO-TEX®.

2) Η εταιρεία Galanos σταδιακά έχει ξεκινήσει να διαθέτει προϊόντα με την ετικέτα Made in Green, μια σημαντική πιστοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ετικέτα Made in Green συγκεκριμένα εξασφαλίζει: α) φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή, β) ασφάλεια προϊόντων και καταναλωτών, γ) κοινωνική ευθύνη και δίκαιες συνθήκες εργασίας και 4) διαφανείς αλυσίδες εφοδιασμού.

3) Ένα ακόμα βήμα που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία Galanos είναι η χρήση biodegradeable polybags σε όλα τα προϊόντα μας. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευασίες είναι βιοδιασπώμενες που μπορούν να αποσυντεθούν από βακτήρια ή άλλους ζωντανούς οργανισμούς γεγονός που τις καθιστά φιλικές προς το περιβάλλον.

Η προσπάθεια της εταιρείας Galanos για βελτίωση των διαδικασιών και την προστασία του περιβάλλοντος δεν σταματά εδώ καθώς συνεχώς αναζητούμε νέες και φιλικές προς το περιβάλλον ιδέες και πρακτικές!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr