Skip to main content
μαξιλαρια ξενοδοχειου

Επιλέξτε τα ιδανικά μαξιλάρια ξενοδοχείου!

Τα μαξιλάρια ξενοδοχείου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για ένα ευχάριστο ύπνο και για την συνολική εικόνα που θα αφήσει η διαμονή στον επισκέπτη!

Η τεχνολογία υλικών διαρκώς εξελίσσεται φέρνοντας καινοτόμες λύσεις ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς σε σχέση με τον ύπνο!

Αναζητώντας μαξιλάρια για το κατάλυμα σας θα βρείτε ανατομικά μαξιλάρια, polyester hollow, 3D silicone hollow fiber και πολλές ακόμα επιλογές με διαφορετικές ιδιότητες για ξεχωριστές ανάγκες. Σαφώς και δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες με ένα μαξιλάρι, αλλά μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής, όπως για παράδειγμα, να υπάρχει ένα μαλακό μαξιλάρι στρωμένο και ένα σκληρό μαξιλάρι στην ντουλάπα.

Από την επιλογή σκληρού ή μαλακού μαξιλαριού και μετά, υπάρχουν κάποιες ιδιότητες που όλοι λίγο πολύ θέλουμε! Κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

Η γέμιση του μαξιλαριού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβη. Πολλές φορές η γέμιση του μαξιλαριού όταν πιέζεται ή αλλάζουμε πλευρό κάνει θόρυβο. Αυτό μπορεί να ενοχλεί, ειδικά ανθρώπους που είναι ήδη δύσκολοι στον ύπνο όταν αλλάζουν περιβάλλον.

Η γέμιση πρέπει να επιτρέπει στο μαξιλάρι να μπορεί να πλυθεί εύκολα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις καθαρισμού.

Η τεχνολογία hollow στη γέμιση, που παγιδεύει τον αέρα, κρατάει σωστά το πάχος αλλά και το σχήμα του μαξιλαριού, προστατεύοντας τον αυχένα για σωστό ύπνο.

Δεν επιλέγουμε ένα μαξιλάρι που ενδείκνυται μόνο για μια στάση ύπνου. Διαλέξτε γέμισμα που να καλύπτει όλες τις ανάγκες, όπως το hollow fiber μαξιλάρι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξοπλίσετε και εσείς την επιχείρηση σας με κορυφαία μαξιλάρια!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000