• Αρχική
  • Blog
  • Καλύμματα μαξιλαριών, απαραίτητη προστασία!

Καλύμματα μαξιλαριών, απαραίτητη προστασία!

καλυμματα μαξιλαριωνΤα προστατευτικά καλύμματα μαξιλαριών είναι μια απαραίτητη προστασία, όχι μόνο για τη διατήρηση των μαξιλαριών σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά κυρίως για τη προστασία της επιδερμίδας σας! Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά αλλάζουμε μαξιλαροθήκη και σεντόνια, πιθανότατα το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμαστε καθημερινά πλένεται μια φορά το χρόνο, πολλές φορές και ποτέ!

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ενώ τα σεντόνια σας καθαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το μαξιλάρι σας εξακολουθεί κατά όλη τη διάρκεια της ζωής του να απορροφά υγρασία, λιπαρότητα απότο σώμα και τα μαλλιά, σκόνη ακόμα και ακάρεα.

Όταν λοιπόν επιλέγουμε να αγοράσουμε ένα προστατευτικό κάλυμμα μαξιλαριού, καλύπτουμε μια τεράστια γκάμα ιδιοτήτων που μας προσφέρει:

• Κρατάνε τα μαξιλάρια σας καθαρά, προστατεύοντας τα από σκόνη ακάρεα και υγρασία, τα οποία εισχωρούν με το πέρασμα του χρόνου!

• Διατηρούν τα μαξιλάρια σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ ένα μαξιλάρι χωρίς προστασία, δεν διατηρεί το σχήμα του περισσότερο από 2 χρόνια, η προστασία κυρίως από την υγρασία που προσφέρει το προστατευτικό κάλυμμα, διατηρεί το μαξιλάρι και το γέμισμα του για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

• Προστατεύουν την επιδερμίδα του προσώπου και τον οργανισμό. Η σκόνη και τα ακάρεα που αναπόφευκτα θα εμφανιστούν, όταν δεν υπάρχει προστατευτικό κάλυμμα μαξιλαριού, θα φέρουν μαζί τους διαταραχές ύπνου, και πολλές φορές καταρροή και συνάχι. Ένα προστατευτικό κάλυμμα αποτρέπει τόσο την εισχώρηση της σκόνης στο μαξιλάρι όσο και την εκτόνωση της από αυτό κατά τη διάρκεια του ύπνου! Παράλληλα ένα καλής ποιότητας ύφασμα καλύμματος, προστατεύει την επιδερμίδα σημαντικά.

Δοκιμάστε και εσείς να βάλετε στον καθημερινό σας ύπνο προστατευτικά καλύμματα μαξιλαριού και θα ανακαλύψετε την διαφορά στην ποιότητα του ύπνου σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr