Skip to main content
κουβερλι χονδρικη

Κουβερλί, ένα χρήσιμο προϊόν!

Κουβερλί, ένα προϊόν ιδιαίτερα χρήσιμο και πολύ κομψό, ικανό να δώσει άλλη αίσθηση στον χώρο ενώ παράλληλα προσφέρει ζεστασιά!

Ουσιαστικά τα κουβερλί χρησιμοποιούνται ως ένα επιπλέον στρώμα πάνω από το πάπλωμα ή την κουβέρτα αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και μόνα τους ανάλογα με την εποχή. Το κουβερλί έχει το πλεονέκτημα να είναι πρακτικό αλλά να προσφέρει και στην αισθητική του χώρου κάτι που δεν είναι εύκολο να βρει κανείς σε ένα μόνο προϊόν. Την άνοιξη και φθινόπωρο τα κουβερλί αποτελούν μια πολύ ασφαλή επιλογή καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον ζεστασιά τις νύχτες που υπάρχει ψύχρα.

Τα κουβερλί διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, σχέδια και στυλ ενώ επίσης υπάρχει ποικιλία στην γέμιση τους ανάλογα με το πόσο ζεστό θέλουμε να είναι.

Μια ιδανική επιλογή είναι το κουβερλί 6D microfiber με γέμιση 100GSM 6D πολυεστέρα, ύφασμα microfiber και non woven στο πάνω και κάτω μέρος. Διατίθεται από την εταιρείας μας σε σχέδιο diamond 5×5 και διαστάσεις 160×240, 220×240, 240×240 σε έξι υπέροχους χρωματισμούς.

Δείτε περισσότερα για το κουβερλί 6D microfiber εδώ!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000