• Αρχική
  • Blog
  • Επιλέξτε κουβέρτες με βάση τις ανάγκες σας!

Επιλέξτε κουβέρτες με βάση τις ανάγκες σας!

κουβερτες χονδρικηΗ κουβέρτα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα που μπορείτε να έχετε στη λινοθήκη σας. Προστατεύει από το κρύο του χειμώνα, προσφέροντας ζεστό ύπνο, διώχνει την ψύχρα από τις ανοιξιάτικες νύχτες και προσφέρεται σε πληθώρα υλικών, μεγεθών και χρωμάτων για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές!

Δεν υπάρχει ακριβώς σωστή επιλογή στις κουβέρτες, καθώς εξαρτάται από το γούστο σας, τη ζεστασιά που θέλετε να σας προσφέρει και την υφή που προτιμάτε. Τα υλικά ποικίλουν, με συνηθέστερα φυσικά υλικά το μαλλί και το βαμβάκι, και συνθετικά το ακρυλικό και τον πολυεστέρα.

Αυτό που χρειάζεται προσοχή κατά την επιλογή κουβέρτας, είναι η διάσταση. Πρέπει πάντα να προσέχετε το μέγεθος της κουβέρτας που επιλέγετε, καθώς το συνηθέστερο πρόβλημα που προκύπτει, είναι να έχετε μια κουβέρτα ζεστή και απαλή, η οποία όμως δεν καλύπτει τις διαστάσεις που έχετε ανάγκη.

Πέραν λοιπόν της διάστασης και του υλικού που θα επιλέξετε, θα πρέπει να καθορίσετε στο μυαλό σας, για ποια χρήση προορίζεται η κουβέρτα που θα αγοράσετε. Αν είναι για ένα ζεστό ύπνο θα πρέπει να διαλέξετε μια γεμάτη κουβέρτα, ζεστή και στη σωστή διάσταση του κρεβατιού σας. Αν η κουβέρτα προορίζεται για ένα μεσημεριανό ύπνο στον καναπές η διάσταση δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο η απαλότητα, καθώς δεν μεσολαβεί το σεντόνι από την κουβέρτα σας.

Οι ακρυλικές κουβέρτες, προσφέρονται σε πολλές διαστάσεις και χρώματα, προσφέροντας ζεστασιά, άνεση και απαλότητα, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα, είναι η ανθεκτικότητα του υλικού σε χρήση και σε πλύσεις! Όλα τα ανωτέρω καθιστούν τις ακρυλικές κουβέρτες στις πιο δημοφιλείς, επιλογές τόσο σε επαγγελματικούς όσο σε οικιακούς χώρους.

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr