.

  • Αρχική
  • Blog
  • Λευκά είδη ξενοδοχείων, αναλώσιμα πολλαπλών χρήσεων!

Λευκά είδη ξενοδοχείων, αναλώσιμα πολλαπλών χρήσεων!

λευκα ειδη ξενοδοχειων

Τα λευκά είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού, catering, ακόμα και κομμωτηρίου ή spa, αποτελούν τα πλέον καταπονημένα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες που κάνουν ακατάλληλη χρήση των λευκών ειδών με αποτέλεσμα οι χρόνος ζωής τους να περιορίζεται ακόμα περισσότερο.

Κάποιες φορές η ακατάλληλη χρήση είναι αποτέλεσμα κάποιου ατυχήματος, όπως για παράδειγμα να πέσει αντηλιακό ή make up στο σεντόνι ή να μείνει μακιγιάζ στην πετσέτα. Ακόμα και αν γίνει εφικτό να φύγει το χρώμα από τα λευκά είδη, η καταπόνηση από το έντονο πλύσιμο, θα μειώσει τη ζωή του.

Άλλες φορές μπορεί με μια και μόνο χρήση να καταστραφεί ολοσχερώς ένα προϊόν, όπως για παράδειγμα αν πάρουν την πετσέτα μπάνιου για χρήση στην παραλία. Η άμμος δεν θα φύγει ποτέ από τις ίνες! Ενώ σε οικογενειακά καταλύματα, οι τροφές είναι ο σημαντικότερος λόγος να αλλάξετε τα σεντόνια του δωματίου ακόμα και κάθε μέρα! Παγωτό, μπισκότα, σοκολάτα και πολλά ακόμα θα βρεθούν πάνω στο κρεβάτι χωρίς να θέλει φυσικά ο επισκέπτης να καταλήξουν τα σεντόνια έτσι! Τα παιδιά όμως είναι παιδιά!

Τα λευκά είδη ξενοδοχείου είναι σημαντικό λοιπόν να τα αντιμετωπίζουμε ως αναλώσιμα. Πολλαπλών χρήσεων μεν, αναλώσιμα δε. Όποια χρήση και να κάνει ο επισκέπτης του καταλύματος, οι συνεχόμενες καταπονήσεις και οι διαρκείς πλύσεις φθείρουν τα λευκά είδη. Το σιδέρωμα, η πλύση σε υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά τα απορρυπαντικά σκληραίνουν τα λευκά είδη και τα γαριάζουν.

Εν αντιθέσει λοιπόν με τα λευκά είδη που προορίζονται για οικιακή χρήση και μπορούν να κρατήσουν “μια ζωή”, τα λευκά είδη που προορίζονται για ξενοδοχειακό εξοπλισμό είναι σημαντικό να προσφέρουν ανέσεις και ποιότητα στον επισκέπτη, ενώ στο κλείσιμο κάθε σεζόν, είναι σημαντικό να γίνεται απολογισμός των λευκών ειδών ώστε ο φθαρμένος ιματισμός να αντικαθίσταται με νέο, ανανεωμένο, για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν με ευχαριστημένους πελάτες!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr