Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειων

Λευκά είδη ξενοδοχείων, αναλώσιμα πολλαπλών χρήσεων!

Τα λευκά είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού, catering, ακόμα και κομμωτηρίου ή spa, αποτελούν τα πλέον καταπονημένα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες που κάνουν ακατάλληλη χρήση των λευκών ειδών με αποτέλεσμα οι χρόνος ζωής τους να περιορίζεται ακόμα περισσότερο.

Κάποιες φορές η ακατάλληλη χρήση είναι αποτέλεσμα κάποιου ατυχήματος, όπως για παράδειγμα να πέσει αντηλιακό ή make up στο σεντόνι ή να μείνει μακιγιάζ στην πετσέτα. Ακόμα και αν γίνει εφικτό να φύγει το χρώμα από τα λευκά είδη, η καταπόνηση από το έντονο πλύσιμο, θα μειώσει τη ζωή του.

Άλλες φορές μπορεί με μια και μόνο χρήση να καταστραφεί ολοσχερώς ένα προϊόν, όπως για παράδειγμα αν πάρουν την πετσέτα μπάνιου για χρήση στην παραλία. Η άμμος δεν θα φύγει ποτέ από τις ίνες! Ενώ σε οικογενειακά καταλύματα, οι τροφές είναι ο σημαντικότερος λόγος να αλλάξετε τα σεντόνια του δωματίου ακόμα και κάθε μέρα! Παγωτό, μπισκότα, σοκολάτα και πολλά ακόμα θα βρεθούν πάνω στο κρεβάτι χωρίς να θέλει φυσικά ο επισκέπτης να καταλήξουν τα σεντόνια έτσι! Τα παιδιά όμως είναι παιδιά!

Τα λευκά είδη ξενοδοχείου είναι σημαντικό λοιπόν να τα αντιμετωπίζουμε ως αναλώσιμα. Πολλαπλών χρήσεων μεν, αναλώσιμα δε. Όποια χρήση και να κάνει ο επισκέπτης του καταλύματος, οι συνεχόμενες καταπονήσεις και οι διαρκείς πλύσεις φθείρουν τα λευκά είδη. Το σιδέρωμα, η πλύση σε υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά τα απορρυπαντικά σκληραίνουν τα λευκά είδη και τα γαριάζουν.

Εν αντιθέσει λοιπόν με τα λευκά είδη που προορίζονται για οικιακή χρήση και μπορούν να κρατήσουν “μια ζωή”, τα λευκά είδη που προορίζονται για ξενοδοχειακό εξοπλισμό είναι σημαντικό να προσφέρουν ανέσεις και ποιότητα στον επισκέπτη, ενώ στο κλείσιμο κάθε σεζόν, είναι σημαντικό να γίνεται απολογισμός των λευκών ειδών ώστε ο φθαρμένος ιματισμός να αντικαθίσταται με νέο, ανανεωμένο, για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν με ευχαριστημένους πελάτες!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000