Skip to main content
ξενοδοχειακος εξοπλισμος

Λευκα Ειδη – Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος

Τα λευκά είδη σε ένα ξενοδοχειακό εξοπλισμό, αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη συνολική εικόνα μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Παράλληλα, η επιλογή αλλά και η συντήρηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην παράταση της ζωής των λευκών ειδών, ώστε να μην υπάρχουν διαρκείς απώλειες και κατά συνέπεια αντικατάσταση.

Η επιλογή φυσικά των λευκών ειδών, εξαρτάται κυρίως από την πολυτέλεια και την άνεση που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο, χωρίς να ξεχνάμε τις διευκολύνσεις που μας προσφέρουν κάποια συγκεκριμένα υφάσματα σε σχέση με το σιδέρωμα, το πλύσιμο και την ανθεκτικότητα του υφάσματος.

Λαμβάνοντας υπόψη την εποχή που δραστηριοποιείται κυρίως η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα, πρέπει ανάλογα να επιλέγεται και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός. Ενώ φυσικά τόσο το σύμμεικτο σεντόνι όσο και το 100% βαμβακερό, έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Κατόπιν μελέτης, μπορεί το βαμβακερό σεντόνι να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση ύπνου και να αναπνέει καλύτερα, αλλά τσαλακώνει εύκολα, δίνοντας από τον πρώτο ύπνο την αίσθηση πως πρέπει να αλλαχτεί. Σε αντίθεση, το σύμμεικτο σεντόνι (πολυεστερικό με βαμβάκι) σιδερώνεται πολύ εύκολα, παραμένει λείο για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς να κάνει ζάρες.

Αντίστοιχα, καθώς τα λευκά είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών, οι πετσέτες λουτρού θέλουν προσοχή κατά την επιλογή, καθώς από την επιλογή εξαρτάται η αίσθηση αλλά και η συνολική εικόνα. Η επιλογή λευκής πετσέτας δίνει την αίσθηση καθαριότητας αλλά χρειάζεται αλλαγή λόγω των συχνών πλύσεων, ενώ ένας ανεξίτηλος λεκές μπορεί να αχρηστέψει την πετσέτα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τολμήσετε μονόχρωμη πετσέτα με μπορντούρα, 500 γραμμαρίων ώστε να έχει βάρος, απαλή αίσθηση και φυσικά να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο χώρο καθώς τα λευκά είδη συμβάλουν στη συνολική διακόσμηση ενός χώρου!

Η επιλογή είναι δική σας, ενώ εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και να σας κατατοπίσουμε με βάση τις ανάγκες σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000