• Αρχική
  • Blog
  • Λευκα Ειδη - Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος

Λευκα Ειδη - Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος

Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος

Τα λευκά είδη σε ένα ξενοδοχειακό εξοπλισμό, αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη συνολική εικόνα μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Παράλληλα, η επιλογή αλλά και η συντήρηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην παράταση της ζωής των λευκών ειδών, ώστε να μην υπάρχουν διαρκείς απώλειες και κατά συνέπεια αντικατάσταση.

Η επιλογή φυσικά των λευκών ειδών, εξαρτάται κυρίως από την πολυτέλεια και την άνεση που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο, χωρίς να ξεχνάμε τις διευκολύνσεις που μας προσφέρουν κάποια συγκεκριμένα υφάσματα σε σχέση με το σιδέρωμα, το πλύσιμο και την ανθεκτικότητα του υφάσματος.

Λαμβάνοντας υπόψη την εποχή που δραστηριοποιείται κυρίως η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα, πρέπει ανάλογα να επιλέγεται και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός. Ενώ φυσικά τόσο το σύμμεικτο σεντόνι όσο και το 100% βαμβακερό, έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Κατόπιν μελέτης, μπορεί το βαμβακερό σεντόνι να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση ύπνου και να αναπνέει καλύτερα, αλλά τσαλακώνει εύκολα, δίνοντας από τον πρώτο ύπνο την αίσθηση πως πρέπει να αλλαχτεί. Σε αντίθεση, το σύμμεικτο σεντόνι (πολυεστερικό με βαμβάκι) σιδερώνεται πολύ εύκολα, παραμένει λείο για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς να κάνει ζάρες.

Αντίστοιχα, καθώς τα λευκά είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών, οι πετσέτες λουτρού θέλουν προσοχή κατά την επιλογή, καθώς από την επιλογή εξαρτάται η αίσθηση αλλά και η συνολική εικόνα. Η επιλογή λευκής πετσέτας δίνει την αίσθηση καθαριότητας αλλά χρειάζεται αλλαγή λόγω των συχνών πλύσεων, ενώ ένας ανεξίτηλος λεκές μπορεί να αχρηστέψει την πετσέτα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τολμήσετε μονόχρωμη πετσέτα με μπορντούρα, 500 γραμμαρίων ώστε να έχει βάρος, απαλή αίσθηση και φυσικά να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο χώρο καθώς τα λευκά είδη συμβάλουν στη συνολική διακόσμηση ενός χώρου!

Η επιλογή είναι δική σας, ενώ εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και να σας κατατοπίσουμε με βάση τις ανάγκες σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr