• Αρχική
  • Blog
  • Λευκά είδη για ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Λευκά είδη για ξενοδοχειακό εξοπλισμό

λευκα ειδη ξενοδοχειου

Μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας επισκέπτης, είναι τα ολόλευκα σεντόνια στρωμένα προσεκτικά και τακτικά.

Οπότε για ένα ξενοδοχείο, η επιλογή σεντονιών είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, καθώς θα καθορίσει την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη και το ύφος του δωματίου.

Για τα σεντόνια λοιπόν που θα επιλέξετε, υπάρχουν 3 σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Ο πρώτος παράγοντας, είναι η πυκνότητα υφάσματος, καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα τόσο πιο πολυτελές φαίνεται το σεντόνι. Ιδανικό για τους θερινούς μήνες θεωρείται ένα σεντόνι με TC200 το οποίο δροσερό και ελαφρύ.

Το δεύτερο στοιχείο που επιλέγετε είναι το σωστό ύφασμα. Εξαρτάται πολύ από το budget, αλλά είναι σημαντικός παράγοντας για το αποτέλεσμα. Το βαμβακερό είναι από φυσικές ίνες, αλλά θα βρείτε πολλές ποιότητες βαμβακερής ίνας, από τις οποίες εξαρτάται και η αντοχή του σεντονιού. Παράλληλα, το βαμβακερό σεντόνι θεωρείται καλό για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ θα διατηρήσει το λευκό του χρώμα μετά από πολλά πλυσίματα. Το πολυεστερικό σεντόνι, έχει το πλεονέκτημα να τσαλακώνει πολύ λιγότερο από το βαμβακερό, ενώ η αντοχή του είναι μεγάλη στο χρόνο και τη χρήση. Πολύ συχνά προτιμώνται σε χρωματιστά σεντόνια, καθώς διατηρεί τη ζωντάνια του το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα.

Μαζί με την επιλογή υφάσματος, πάει και η επιλογή ύφανσης, καθώς από αυτό εξαρτάται η απαλότητα αλλά και η ανθεκτικότητα του σεντονιού. Η ύφανση περκάλι, δίνει ένα σεντόνι ανθεκτικό το οποίο θα διατηρηθεί μετά από πολλές χρήσεις και πλυσίματα. Το σεντόνι περκάλι θα το βρείτε συνήθως σε υψηλή πυκνότητα υφάσματος.

Η τρίτη επιλογή που πρέπει να κάνετε, είναι το χρώμα των σεντονιών. Θα προτιμήσετε λευκό, χρωματιστό, κρέμ ή εμπριμέ; Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν πλέον να προσαρμόζουν τα σεντόνια τους στο εκάστοτε ντεκόρ υπνοδωματίου. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον προμηθευτή σας για μια πρόταση, ενώ μπορείτε μαζί να διαλέξετε μαξιλάρια και κουρτίνες που να ταιριάζουν στο σχέδια του σεντονιού.

Επικοινωνήστε με την εταιρία Γαλανός για περισσότερες πληροφορίες!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr