• Αρχική
  • Blog
  • Μαξιλαρια ξενοδοχειου, επιλέξτε το ιδανικό!

Μαξιλαρια ξενοδοχειου, επιλέξτε το ιδανικό!

μαξιλαρια ξενοδοχειου

Τα μαξιλαρια και ειδικά τα μαξιλαρια ξενοδοχειου είναι μια επιλογή που επηρεάζει σημαντικά την τελική εικόνα του επισκέπτη.

Από τη σωστή επιλογή εξαρτάται η ποιότητα του ύπνου που προσφέρεται, σε συνδυασμό φυσικά και με τα υπόλοιπα λευκά είδη που συνδυάζονται για ένα ποιοτικό και άνετο ύπνο.

Η επιλογή του λάθος μαξιλαριού, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και ένταση στους ώμους. Για να αποφύγετε αρνητικές εντυπώσεις λοιπόν, πρέπει να λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες:

  • Κάθε άνθρωπος απολαμβάνει τον ύπνο σε διαφορετική στάση σώματος. Είτε κάποιος αρέσκεται να κοιμάται ανάσκελα, είτε μπρουμυτα, είτε ακόμα στο πλάι, είναι σημαντικό το μαξιλάρι να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές στάσεις ύπνου. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ένα μαξιλάρι που ενδείκνυται μόνο για μια στάση ύπνου.
  • Επιλέξτε με προσοχή το γέμισμα του μαξιλαριού, ώστε να μην χάσει τον όγκο του γρήγορα. Είναι σημαντικό, το υλικό γεμίσματος που θα επιλέξουμε να αναπνέει ώστε να παραμένει φρέσκο. Είτε επιλέξετε πουπουλένιο, μάλλινο ή λάτεξ γέμισμα, όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους ανάλογα με τον ύπνο που κάνει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Διαλέξτε το πλέον προσαρμόσιμο γέμισμα ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Για παράδειγμα το hollow fiber μαξιλάρι είναι αναπαυτικό καλύπτοντας ταυτόχρονα πολλές ανάγκες.
  • Ενημερωθείτε για τα υλικά που κυκλοφορούν πλέον, και τη μεγάλη ποικιλία σε γεμίσματα μαξιλαριών, ενώ λάβετε υπόψη ότι η τιμή δεν είναι το παν. Δηλαδή, ότι πολλές φορές κάτι που δεν είναι ακριβό, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι καλό για εσάς και αντιστρόφως.

Με τη βοήθεια και τις γνώσεις μας μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά μαξιλάρια για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό σας, για ευχαριστημένους επισκέπτες χειμώνα και καλοκαίρι!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr