Skip to main content
μαξιλαροθηκες ξενοδοχειου

Μαξιλαροθηκες για ζεστές καλοκαιρινές νύχτες

Οι μαξιλαροθήκες, όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενα άρθρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ποιότητα του ύπνου, την επιδερμίδα του προσώπου και τη συνολική άνεση που προσφέρουν.

Το καλοκαίρι είναι μια ιδιαίτερη περίοδος, που η αϋπνία λόγω ζέστης είναι σύνηθες φαινόμενο. Οι μαξιλαροθήκες παίζουν σημαντικότερο ρόλο από τα σεντόνια, ενώ η απορροφητικότητα του υφάσματος, συμβάλλει στην ποιότητα του ύπνου, απορροφώντας λιπαρότητα και ιδρώτα από το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Μια 100% βαμβακερή μαξιλαροθήκη είναι ιδανική για τους θερινούς μήνες, καθώς απορροφά κάθε υπόλειμμα υγρασίας και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το χρώμα βέβαια, είναι εξίσου σημαντικό!

Δεν είναι τυχαίο ότι τα ξενοδοχεία έχουν ως επί το πλείστον μαξιλαροθήκες σε λευκό ή ζαχαρί χρώμα. Το λευκό δίνει αίσθηση δροσιάς και καθαρότητας, ενώ το καλοκαίρι όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου καλό είναι να αποφεύγονται καθώς δίνουν αίσθηση ζεστασιάς. Μια όμορφη ποικιλία σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου θα σας δώσουν μια επιπλέον αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, καθώς είναι αποχρώσεις συνδεδεμένες με το νερό, τη θάλασσα και τον φρέσκο αέρα!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000