Skip to main content
μαξιλαροθηκες ξενοδοχειου

Μαξιλαροθήκες ξενοδοχείου, βαμβάκι ή σύμμεικτο;

Η επιλογή ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ειδικά λευκών ειδών είναι μια πολύ απαιτητική διαδικασία από την οποία εξαρτάται η ποιότητα ύπνου, εμφάνισης κλινοσκεπασμάτων και η διαδικασία πλυσίματος σιδερώματος, τρεις παράγοντες εξίσου σημαντικοί!

Η συνηθισμένη και πιο ασφαλής επιλογή χρώματος είναι το λευκό, δίνοντας αίσθηση καθαριότητας αλλά και την ελευθερία να προστεθούν χρώματα σε ποικιλία και συνδυασμούς στον υπόλοιπο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι. Ο χώρος πρέπει να δίνει αυτή την αίσθηση καθαριότητας και απλότητας ώστε να προσφέρει ένα ήρεμο ύπνο, καθώς αυτή είναι και η προτεραιότητα του επισκέπτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε αναψυχής.

Το υλικό μαξιλαροθήκης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι βασικές δύο επιλογές που υπάρχουν είναι το 100% βαμβακερό και ο συνδυασμός βαμβακερού με πολυεστέρα. Και τα δύο είναι θεμιτά υλικά και πολύ εύχρηστα. Ποιες είναι όμως οι διαφορές ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας;

Μια μαξιλαροθήκη 100% βαμβακερή διακρίνεται για την αντοχή της στο χρόνο και στα πλυσίματα, ενώ προσφέρει ευκολία σε καθημερινή χρήση. Έχει φιλική υφή στο δέρμα, απορροφά την υγρασία που εκπέμπει το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας άνεση.

Μια μαξιλαροθήκη σε σύνθεση πολυεστέρα – βαμβάκι, έχει επίσης αντοχή στο χρόνο, δίνει άψογο αποτέλεσμα καθώς είναι ιδιαίτερα βολική στο πλύσιμο και το σιδέρωμα, ενώ δεν τσαλακώνει εύκολα το ύφασμα.

Και τα δύο υφάσματα καλό είναι να μην πλένονται σε βαθμούς άνω των 60, ενώ το χλώριο μειώνει το χρόνο ζωής του υφάσματος.

Tip: για σωστό πλύσιμο γυρνάτε τις μαξιλαροθήκες από την ανάποδη πλευρά τους.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000