Skip to main content
λευκα ειδη χονδρικη

Νέα Χρονιά, νέος ανανεωμένος τιμοκατάλογος!

Σας ευχόμαστε μια νέα σεζόν με υγεία πρώτα και πάνω από όλα καθώς και μία ακόμα καλύτερη τουριστική σεζόν για το 2022!

Από τις αρχές του 2022 όπως ήδη θα γνωρίζετε έχουμε όλοι υποστεί μια σημαντική αύξηση τιμών σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες. Μια αύξηση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο. Οι συνέπειες της πανδημίας που οφείλετε στον ιό Covid-19 σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων σε διεθνές επίπεδο δημιούργησε τις συνθήκες για αυτή την αύξηση τιμών.

Η εταιρεία Galanos επηρεασμένη και αυτή από την αύξηση των τιμών υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αναγκαστικές αυξήσεις στις τιμές της. Παρά την αύξηση όμως η εταιρεία Galanos παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της και τις αρχές της διατηρώντας δύο βασικές αρχές.

Πρώτο και βασικό μέλημα είναι η διατήρηση του επιπέδου της ποιότητας των προϊόντων μας. Η εταιρεία επιλέγει ως βασική της στρατηγική να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα έστω και με αυξημένη τιμή από το να προσφέρει μια δελεαστική τιμή αλλά με κατώτερης ποιότητας προϊόντα.

Η εταιρεία επιλέγει να απορροφήσει ένα σημαντικό μέρος των αυξήσεων στις τιμές επιλέγοντας να μην μετακυλήσει το σύνολο της αύξησης στους καταναλωτές προσπαθώντας να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συνεργάτες της.

Εφόσον επιθυμείτε να δείτε τον νέο μας τιμοκατάλογο μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας ή εφόσον δεν έχετε κωδικούς να δημιουργήσετε, για να αποκτήσετε πρόσβαση!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000