Εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία!

Λευκα Ειδη Ξενοδοχειου

Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ένας μοναδικός προορισμός στο ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αποτελείται από διάσπαρτα μικρά και γραφικά χωριά. Προορισμός για πεζοπόρους και φυσιολάτρες, η Ορεινή Ναυπακτία είναι καταπράσινη, με δάση από βελανιδιές, καστανιές και πλατάνια, φαράγγια για πεζοπορία, ενώ τα τρεχούμενα νερά του Εύηνου και η λίμνη Τριχωνίδα δημιουργούν ένα τοπίο μαγευτικό!

Στην Ορεινή Ναυπακτία, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τα συνολικά 45 μικρά και γραφικά χωριά που απλώνονται, με αφετηρία τα κεφαλοχώρια Άνω Χώρα, Κάτω Χώρα και Πλάτανο, τα οποία είναι πιο εύκολα προσβάσιμα. Ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους, η Ελατού, η Τερψιθέα και η Λιμνίτσα, ενώ δε πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να περπατήσετε το γεφύρι της Αρτοτίβας που συνδέει μέσα από μια μαγευτική διαδρομή τη Κάτω Χρυσοβίτσα με το Αχλαδόκαστρο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται την Ορεινή Ναυπακτία για δραστηριότητες όπως το ράφτινγκ καθώς ο ποταμός Εύηνος είναι ιδανικός, ενώ το πλούσιο τοπίο είναι ιδανικό για μοναδικές φωτογραφίες. Οι λάτρεις του εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το κατάφυτο φαράγγι του Κάκαβου είτε για πεζοπορία, είτε για ποδηλασία!

Στην Ορεινή Ναυπακτία θα συναντήσετε γραφικά πετρόχτιστα σπίτια, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και μοναδικό τοπίο. Μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς, όπου τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια είναι πόλος έλξης για θρησκευτικό τουρισμό, ενώ οι γραφικές λίμνες του Μόρνου, του Εύηνου και της Τριχωνίδας θα σας κάνουν να μη θέλετε να φύγετε!

Θα βρείτε πολλά καταλύματα, τόσο στην Ορεινή Ναυπακτία, όσο και στην όμορφη παραθαλάσσια Ναύπακτο, αν προτιμάτε να μένετε σε μια πόλη παραθαλάσσια, με πεζόδρομους, πολλές επιλογές εστιατορίων και πλούσια νυχτερινή ζωή αλλά την ημέρα να κάνετε μονοήμερες εξορμήσεις στη φύση της Ορεινής Ναυπακτίας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr