Skip to main content
κουβερτες χονδρικη

Μάθετε περισσότερα για τις κουβέρτες ριχτάρια!

Οι κουβέρτες ριχτάρια είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων αλλά και υλικών κατασκευής.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε για την αγορά σας θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε σχετικά με την ζεστασιά, την άνεση και το στυλ που χρειάζεστε για τις κουβέρτες και στη συνέχεια να τις επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες αυτές.

Μέσα από διάφορες μελέτες και δοκιμές διακοσμητών έχει παρατηρηθεί ότι όταν κουβέρτες ριχτάρια τοποθετούνται σε καναπέδες ή κρεβάτια το μέρος του δωματίου που βρίσκονται γίνεται αυτομάτως περισσότερο ελκυστικό και ζεστό για τους επισκέπτες ασχέτως αν οι κουβέρτες έχουν τοποθετηθεί για πρακτικούς ή καθαρά για διακοσμητικούς λόγους.

Οι κουβέρτες ριχτάρια κατασκευάζονται από διαφορετικούς τύπους υλικών όπως πολυεστέρας, ακρυλικό, βαμβάκι, καθώς και φυσικά μάλλινα. Τα υλικά έχουν σημασία καθώς από αυτά εξαρτάται η απαλότητα, η ανθεκτικότητα και η ζεστασιά τους.

Οι κουβέρτες ριχτάρια διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να τις ταιριάξετε με την διακόσμηση των δωματίων και το χώρο συνολικά δημιουργώντας ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Στην εταιρεία Galanos οι κουβέρτες ριχτάρια είναι διαθέσιμες σε 3 ξεχωριστά και ιδιαίτερα χρώματα: γκρί ανοιχτό ροζ και σομόν.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000