Skip to main content
υποσεντονα χονδρικη

Πετσετέ υποσέντονα για ασφάλεια και προστασία

Τα υποσέντονα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο νοικοκυριό αλλά και στο ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν είναι πολλά, ενώ σώζει από πολλές φθορές και ζημιές.

Ένα κάλυμμα στρώματος με αδιάβροχη επίστρωση και πετσετέ επιφάνεια, προστατεύει και παρατείνει το χρόνο ζωής του στρώματος σας. Ειδικά όταν πρόκειται για κάλυψη ξενοδοχειακού εξοπλισμού, αναπόφευκτα η φθορά είναι μεγαλύτερη από τις συχνές εναλλαγές και συνεχή καθαριότητα, ενώ η καθαρότητα του στρώματος και η προστασία του επιβάλλεται. Τα αδιάβροχα πετσετέ υποσέντονα, προστατεύουν το στρώμα απόσκόνη, ακάρεα και νεκρά κυτταρα, ενώ εμποδίζει υγρά να εισχωρήσουν στο στρώμα δημιουργώντας μόνιμους λεκέδες αλλά και υγρασία η οποία καταστρέφει το στρώμα.

Παράλληλα, τα υποσέντονα, δεν επιτρέπουν στη φυσική υγρασία του χώρου να πέράσει στο στρώμα, και απορροφά την υγρασία του σώματος, ώστε να προσφέρει άνετο ύπνο χειμώνα και καλοκαίρι. Η άνεση δεν περιορίζεται εκεί, καθώς η πετσετέ επιφάνεια, δίνει αίσθηση απαλότητας και δεν αφήνει το σεντόνι να γλιστράει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η προστασία του στρώματος με υποσέντονο, είναι παράλληλα προστασία και του σώματος από πολλούς παράγοντες, ενώ η πλύση πραγματοποιείται όπως σε ένα απλό σεντόνι σε χαμηλούς βαθμούς. Δοκιμάστε τη χρήση αδιάβροχου πετσετέ υποσέντονου στο χώρος σας, για άνεση και προστασία.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000