Skip to main content
πετσετες ξενοδοχειου

Πετσετες μπανιου για το καλοκαίρι

Οι πετσετες μπανιου ίσως είναι τα πιο συχνά και σκληρά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα σε ένα ξενοδοχείο ή μια κατοικία.

Όλοι εχουμε φυσικά την απαίτηση οι πετσέτες μας να παραμένουν απαλές και γεμάτες παρά την συνεχή χρήση, το διαρκές βρέξιμο και τα συχνά πλυσίματα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως η χρήση που θα κάνουμε είναι συνεχής και σκληρή, δίνουμε λίγη σημασία στην σωστή επιλογή πετσέτας!

Με τη σωστή γνώση, οι πετσέτες μπάνιου σας θα ανταπεξέρχονται σε κάθε απαίτηση απαλότητας και απορροφητικότητας χωρίς να χρειάζονται αντικατάσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα μυστικά της σωστής επιλογής πετσέτας, κρύβονται στη πυκνότητα νήματος, το βάρος και φυσικά τη ποιότητα του νήματος. Μια πυκνή και μακριά ύφανση στη πετσέτα μπάνιου σε συνδυασμό με το βάρος, προσφέρει απαλότητα και μεγαλύτερη απορροφητικότητα από μια λεπτή ύφανση με κοντό νήμα, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.

Τους θερινούς μήνες οι απαιτήσεις μας από τις πετσέτες μπάνιου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες καθώς ακόμα και ένα επιπλέον δροσιστικό ντους την ημέρα θα απαιτήσει την απόλυτη απορρόφηση από τη πετσέτα μπάνιου σας. Για αυτό, τους καλοκαιρινούς μήνες, προτιμήστε γεμάτες πετσέτες, 100% βαμβακερές ώστε να μη σας ζεσταίνουν, με βάρος από 500 έως 600 γραμμάρια για απολαυστικά μπάνια και διαρκή απαλότητα!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000