• Αρχική
  • Blog
  • Πετσετες κομμωτηριου, τι να προσέξετε

Πετσετες κομμωτηριου, τι να προσέξετε

πετσετες κομμωτηριου

Η πετσέτα κομμωτηρίου που θα διαλέξετε, περνάει από πολλές δοκιμασίες, καθημερινά, καθώς δεν είναι μόνο το λούσιμο και το κούρεμα που θα χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί και να αντεπεξέλθει.

Η επίπονη διαδικασία βαφής και ντεκαπάζ, το λούσιμο ίσως είναι η πιο απλή διαδικασία όπου η πετσέτα κομμωτηρίου θα χρησιμοποιηθεί, αλλά ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση, υπάρχει η σημαντική απαίτηση, η πετσέτα να είναι ιδιαίτερα απορροφητική και απαλή για να αφήσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και πολυτέλειας. Είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμούν την τακτική περιποίηση μαλλιών οι γυναίκες.

Αντίστοιχα, το κούρεμα μπορεί να μην έχει την ίδια απαίτηση σε απαλότητα και απορροφητικότητα, αλλά σίγουρα πρέπει να έχει πυκνή ύφανση ώστε να μην περνούν στις ίνες οι φρεσκοκομμένες άκρες μαλλιών.

Η βαφή μαλλιών και οι λεκέδες στην πετσέτα που θα χρησιμοποιήσετε, πάνε πάντα μαζί καθώς είναι αδύνατο να αποφύγετε έστω μια σταγόνα βαφής ή μια τούφα να ακουμπήσει την καλοσιδερωμένη και καθαρή πετσέτα που θα χρησιμοποιήσετε.

Για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποια μυστικά ώστε να αποφύγετε να αλλάξετε τις πετσέτες σας από την πρώτη κιόλας χρήση, και να έχετε ικανοποιημένους πελάτες πάντα στο σύνολο των υπηρεσιών.

Το πρώτο και σημαντικότερο μυστικό είναι να μην έχετε ποτέ ανοιχτόχρωμες πετσέτες. Φθείρονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και φαίνεται εντονότερα με το πέρασμα των χρήσεων. Διαλέξτε σκουρόχρωμες πετσέτες σε αποχρώσεις του μπλε, του μπορντό και του μαύρου ώστε λεκέδες οι οποίοι δεν μπορούν να βγουν από την ύφανση να μη δίνουν την εντύπωση παλιάς ή χρησιμοποιημένης πετσέτας.

Δεύτερο tip είναι να έχετε πάντα διαφορετικές πετσέτες για κούρεμα και λούσιμο και διαφορετικές για βαφή. Οι πετσέτες για λούσιμο και κούρεμα πρέπει να είναι πυκνές, απορροφητικές και απαλές. Οπότε καλό είναι να προτιμήσετε μια βαριά πετσέτα. Οι πετσέτες για βαφή, πρέπει να είναι πιο λεπτές ώστε να μην απορροφούν τη βαφή σε βάθος, ενώ θα βρείτε επαγγελματικές πετσέτες που δεν επιτρέπουν στη βαφή ή το ντεκαπάζ να καταστρέψει το χρώμα και την απαλότητα της πετσέτας.

Τελευταίο μυστικό είναι βέβαια για τη δική σας διευκόλυνση, να διαχωρίζετε τις χρήσεις βάσει χρώματος, έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή και ποια πετσέτα θα πάρετε αλλά και στο τέλος της ημέρας σε πόσους βαθμούς πρέπει να πλυθούν χωρίς επιπλέον κόπο και χρονική καθυστέρηση!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr