Skip to main content
πετσετες ξενοδοχειων

Πληροφορίες για πετσέτες πισίνας και θαλάσσης!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Είναι καιρός να βγούν τα καλοκαιρινά είδη και μέσα σε αυτά φυσικά συμπεριλαμβάνονται τα μαγιό και οι πετσέτες θαλάσσης!

Υπάρχουν πολλά είδη πετσέτας, αλλά οι πετσέτες θαλάσσης και οι πετσέτες πισίνας πρέπει να έχουν κάποιες επιπλέον ιδιότητες ώστε να προσφέρει την απορροφητικότητα που επιθυμείτε, και να διαρκέσει στο χρόνο.

Οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται σε πισίνα και θάλασσα, έχουν περισσότερες απαιτήσεις απορροφητικότητας, είναι συνέχεια σε διαδικασία βρεξίματος – πλυσίματος – στεγνώματος, ενώ το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας, σε συνδυασμό με την συνεχή έκθεση στον ήλιο, σκληραίνει τη πετσέτα και ξεθωριάζει το χρώμα της πετσέτας!

Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους, οι πετσέτες θαλάσσης και οι πετσέτες πισίνας είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Οι βασικές διαφορές ανάμεσα σε μια πετσέτα λουτρού και μια πετσέτα πισίνας είναι οι εξής:

  • Η πετσέτα θαλάσσης ή πισίνας είναι πολλές φορές λεπτότερη από τη πετσέτα λουτρού ώστε να στεγνώνει πιο εύκολα.
  • Η ποιότητα της πετσέτας θαλάσσης είναι πιο πυκνή και σκληρή ώστε να μην επιτρέπει στην άμμο να εισχωρεί στην ίνα.
  • Σημαντική διαφορά έχει και το μέγεθος της πετσέτας, καθώς η πετσέτα πισίνας και θαλάσσης προσφέρεται και για να ξαπλώσουμε πάνω της εκτός από να σκουπιστούμε.
  • Η πετσέτα θαλάσσης δέχεται ειδική επεξεργασία ώστε να διατηρείτε περισσότερο καιρό το χρώμα και να είναι πιο ανθεκτικό στις συνθήκες χρήσης και πλύσης.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000