• Αρχική
  • Blog
  • Πετσετες ξενοδοχειου, η παρουσίαση μετράει!

Πετσετες ξενοδοχειου, η παρουσίαση μετράει!

πετσετες ξενοδοχειου

Οι πετσέτες ξενοδοχείου, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την εντύπωση που μας αφήνει ένα ξενοδοχείο, από την εξυπηρέτηση, μέχρι την αισθητική. Για αυτό το λόγο, ακόμα και η παρουσίαση, παίζει σημαντικό ρόλο!

Μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο ο επισκέπτης, βλέπει τον χώρο που με την πρώτη ματιά θα πρέπει να τον κερδίσει. Η παραμικρή λεπτομέρεια λοιπόν, παίζει ρόλο. Το δίπλωμα των σεντονιών, το σετ με τα είδη ατομικής περιποίησης σε προσεγμένη συσκευασία και φυσικά το περίτεχνο δίπλωμα της πετσέτας, που θα την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο αφράτη.

Ένα διαφορετικό δίπλωμα στις πετσέτες ξενοδοχείου σας, δεν δίνει μόνο διαφορετική αίσθηση, αλλά επιτρέπει στις πετσέτες να στέκονται πιο όμορφα, χωρίς να φαίνονται πατημένες ή να στραβώνουν, διατηρώντας την απαλότητα τους.

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με περίπλοκα σχέδια για ένα μοναδικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε την λύση της πετσέτας ρολό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μεγέθη πετσέτας από την πετσέτα σώματος μέχρι την πετσέτα χεριών, σε όμορφα ξεχωριστά ρολά, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να στοιβάξετε σε μορφή πυραμίδας, ή ακόμα καλύτερα να τοποθετήσετε σε ένα όμορφο καλάθι μπαμπού. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο ομοιόμορφο τύλιγμα, δίνοντας αίσθηση πολυτέλειας, και φυσικά περιποίησης, καθώς φαίνεται ότι δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε το σετ με τις πετσέτες, δένοντας με κορδέλα ή ένα περιποιημένο σχοινί κάθε ρολό ξεχωριστά, δίνοντας έμφαση σε διακοσμητικά όπως κοχύλια και βότσαλα στο καλάθι με τις πετσέτες, ή αποξηραμένα άνθη.

Φυσικά, όπως και να επιλέξετε να διπλώσετε τις πετσέτες ξενοδοχείου σας ώστε να δώσετε μια περιποιημένη εικόνα, η τελική εντύπωση θα διαμορφωθεί από την αίσθηση της πετσέτας, οπότε φροντίστε οι πετσέτες ξενοδοχείου σας, να είναι πλούσιες και απαλές!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Μάσκες προστασίας

Μάσκες προστασίας

Για την αποτελεσματική προστασία του προσωπικού σας αλλά και τον επισκεπτών σας!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Twitter
Flickr