Skip to main content
μπουρνουζια ξενοδοχειου

Περισσότερες πληροφορίες για τα μπουρνούζια

Το μπουρνούζι ουσιαστικά είναι ένα είδος ρόμπας. Τα μπουρνούζια κατασκευάζονται κυρίως από πετσετέ και άλλα απορροφητικά υφάσματα και χρησιμοποιείται για το σκούπισμα μετά το μπάνιο αντί για πετσέτα σώματος αλλά και σαν ανεπίσημο ένδυμα για το σπίτι.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μπουρνούζια σε διάφορα χρώματα, διαστάσεις, υλικά αλλά και με διαφορετικούς τρόπους ύφανσης.

Τα κυριότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μπουρνουζιών είναι: βαμβάκι, μετάξι, μαλλί, ναύλον αλλά και microfibre.

Ανάμεσα στα υλικά αυτά ξεχωρίζουμε το βαμβάκι. Καθώς το βαμβάκι είναι ουσιαστικά φυσική ίνα που αποτελείται κυρίως από κυτταρίνη και είναι ένα από τα συνηθέστερα υλικά για την κατασκευή υφασμάτων. Λόγω της υδρόφιλης φύσης της κυτταρίνης, το βαμβάκι απορροφά ιδιαίτερα εύκολα το νερό και γι’ αυτό είναι ιδανικό για την παραλία, την πισίνα, ή για το μπάνιο. Επίσης ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που κάνει τα βαμβακερά μπουρνούζια ιδανικά είναι ότι θεωρούνται ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε θερμά κλίματα, καθώς το βαμβάκι έχει την τάση να απορροφούν και τον ιδρώτα.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας με μπουρνούζια και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία τα κατάλληλα μπουρνούζια για εσάς ή την επιχείρηση σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000