• Αρχική
  • Blog
  • Προστατέψτε το στρώμα σας με κάλυμμα!

Προστατέψτε το στρώμα σας με κάλυμμα!

καλυμματα στρωματωνΗ επιλογή του στρώματος είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του κρεβατιού, ίσως και σημαντικότερη. Το κόστος σίγουρα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα καθορίσει την επιλογή καθώς το στρώμα είναι ένα προϊόν το οποίο δεν αντικαθιστάτε συχνά. Παρόλα αυτά πρέπει να βάλουμε και άλλους παράγοντες μέσα στην τελική επιλογή όπως η άνεση, η διάσταση, το πάχος και φυσικά τα υλικά που το αποτελούν.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν το οποίο θα προφυλάσσει το στρώμα μας από τις φθορές για να αποφύγουμε την σύντομη αντικατάσταση του. Καλύμματα λοιπόν!

Υπάρχουν αρκετοί τύποι καλυμμάτων για στρώματα, ανάλογα πάλι με τις ανάγκες του καθενός.

Ξεκινώντας από το ποιο απλό και οικονομικό είναι το φροτέ (η αλλιώς πετσετέ) κάλυμμα, το οποίο είναι ένα κάλυμμα αποτελούμενο από λεπτό πετσετέ ύφασμα, με λάστιχο που αγκαλιάζει όλο το στρώμα. Μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά σε πολλές αποχρώσεις, αλλά και σε διαφορετικό βάρος (άλλο ποιο χοντρό άλλο ποιο λεπτό). Το πετσετέ κάλυμμα μπορεί να προστατέψει το στρώμα από πολλά δεινά αλλά όχι από υγρά!

Επόμενη λύση είναι το καπιτονέ κάλυμμα. Το κάλυμμα αυτό θυμίζει κουβερλί, εφόσον έχει καπιτοναρισμένο ύφασμα, με ελαφριά βάτα εσωτερικά και non woven υλικό από την μεριά που ακουμπάει στο στρώμα. Κυκλοφορεί και με λάστιχο περιμετρικό που αγκαλιάζει όλο το στρώμα αλλά και με 4 λάστιχα στις γωνίες, που αφήνει γυμνό όλο το πλαϊνό του στρώματος. Το καπιτονέ είναι ένα αρκετά καλό κάλυμμα. Μπορεί και αυτό να μην εμποδίζει τα υγρά, αλλά επειδή έχει περισσότερες στρώσεις μπορεί να τα περιορίσει λίγο και έτσι να προλάβουμε τη ζημία πριν φτάσει στο στρώμα.

Τέλος είναι το αδιάβροχο κάλλυμα. Είναι κάλυμμα με πετσετέ άνω επιφάνεια και από κάτω υπάρχει ειδικό υλικό (PVC) το οποίο εμποδίζει τα υγρά και οτιδήποτε άλλο να περάσει την επιφάνεια του στρώματος. Επίσης μπορούμε να το βρούμε με περιμετρικό λάστιχο ή λάστιχο στις 4 γωνίες.

Ότι και να επιλέξετε θα είναι μια σωστή λύση. Το σημαντικότερο είναι να μην αφήνουμε το στρώμα γυμνό και εκτεθειμένο με σκοπό να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr