Skip to main content
σεντονια ξενοδοχειων

Σεντόνια καλοκαιρινά για ξενοδοχεία!

Το καλοκαίρι είναι αγαπημένη σεζόν που μας δίνει μια διάθεση για διασκέδαση, βόλτες και φυσικά δροσιστικές βουτιές στην θάλασσα!

Όμως υπάρχουν και οι καλοκαιρινές βραδιές που ο ύπνος γίνεται δύσκολη υπόθεση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Τα καλοκαιρινά σεντόνια θα παίξουν σημαντικό ρόλο για ένα απολαυστικό ύπνο!

Όταν φροντίζουμε για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό μας σε τουριστικά καταλύματα που αφορούν αποκλειστικά θερινούς προορισμούς, πρέπει να λάβουμε υπόψη αυτή τη σημαντική παράμετρο, ώστε να αφήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις στους επισκέπτες μας!

Είναι λοιπόν σημαντικό να διαλέξετε προσεκτικά τα καλοκαιρινά σεντόνια της τουριστικής μονάδας σας, με πρώτο κριτήριο το υλικό του υφάσματος. Ο πολυεστέρας θα είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμος, καθώς δεν τσαλακώνει εύκολα και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο πλύσιμο και το σιδέρωμα, αλλά δεν παρέχει έναν ξεκούραστο ύπνο σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές σύμμεικτων σεντονιών με περιεκτικότητα 50% πολυεστέρα και 50% βαμβάκι, ή ακόμα καλύτερα 80% βαμβάκι και 20% πολυεστέρα.

Φυσικά την πρώτη θέση σε άνεση ύπνου κατέχουν τα σατέν σεντόνια και βαμβακοσατέν σεντόνια, προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας και δροσιάς, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα παρέχοντας απολαυστικό ύπνο. Ακουλουθούν τα βαμβακερά σεντόνια, που δεν επιτρέπουν στον ιδρώτα να δημιουργήσει υγρασία στα σεντόνια, με αποτέλεσμα δροσερό και άνετο ύπνο.

Σχετικά με την πυκνότητα, προτιμήστε ανάλαφρα σεντόνια, χωρίς πολύ βάρος ώστε να είναι πιο άνετα στην υφή και να μη δίνουν της αίσθηση ζεστού σεντονιού. Φυσικά είναι must τα σεντόνια σας να είναι σε αποχρώσεις ανοιχτές όπως λευκά, ζαχαρί, εκρού, καθώς δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας και δεν θα φθαρεί το χρώμα εύκολα με το πλύσιμο και το σιδέρωμα!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000