• Αρχική
  • Blog
  • Σεντόνια καλοκαιρινά για ξενοδοχεία!

Σεντόνια καλοκαιρινά για ξενοδοχεία!

καλοκαιρινα σεντονια ξενοδοχειου

Το καλοκαίρι είναι αγαπημένη σεζόν που μας δίνει μια διάθεση για διασκέδαση, βόλτες και φυσικά δροσιστικές βουτιές στην θάλασσα!

Όμως υπάρχουν και οι καλοκαιρινές βραδιές που ο ύπνος γίνεται δύσκολη υπόθεση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Τα καλοκαιρινά σεντόνια θα παίξουν σημαντικό ρόλο για ένα απολαυστικό ύπνο!

Όταν φροντίζουμε για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό μας σε τουριστικά καταλύματα που αφορούν αποκλειστικά θερινούς προορισμούς, πρέπει να λάβουμε υπόψη αυτή τη σημαντική παράμετρο, ώστε να αφήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις στους επισκέπτες μας!

Είναι λοιπόν σημαντικό να διαλέξετε προσεκτικά τα καλοκαιρινά σεντόνια της τουριστικής μονάδας σας, με πρώτο κριτήριο το υλικό του υφάσματος. Ο πολυεστέρας θα είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμος, καθώς δεν τσαλακώνει εύκολα και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο πλύσιμο και το σιδέρωμα, αλλά δεν παρέχει έναν ξεκούραστο ύπνο σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές σύμμεικτων σεντονιών με περιεκτικότητα 50% πολυεστέρα και 50% βαμβάκι, ή ακόμα καλύτερα 80% βαμβάκι και 20% πολυεστέρα.

Φυσικά την πρώτη θέση σε άνεση ύπνου κατέχουν τα σατέν σεντόνια και βαμβακοσατέν σεντόνια, προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας και δροσιάς, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα παρέχοντας απολαυστικό ύπνο. Ακουλουθούν τα βαμβακερά σεντόνια, που δεν επιτρέπουν στον ιδρώτα να δημιουργήσει υγρασία στα σεντόνια, με αποτέλεσμα δροσερό και άνετο ύπνο.

Σχετικά με την πυκνότητα, προτιμήστε ανάλαφρα σεντόνια, χωρίς πολύ βάρος ώστε να είναι πιο άνετα στην υφή και να μη δίνουν της αίσθηση ζεστού σεντονιού. Φυσικά είναι must τα σεντόνια σας να είναι σε αποχρώσεις ανοιχτές όπως λευκά, ζαχαρί, εκρού, καθώς δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας και δεν θα φθαρεί το χρώμα εύκολα με το πλύσιμο και το σιδέρωμα!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr